Bed & Breakfast

onsdag den 9. marts 2016

50 års fødselsdag, en dejlig dag.

I går fyldte jeg rundt, 50 år. Det er slet ikke til at forstå, at jeg er så gammel nu. Heldigvis føler jeg mig ikke så gammel :-)

Dagen blev fejret stille og roligt, det var tirsdag og en helt almindelig hverdag, næsten.
John havde taget fri fra arbejde, så jeg blev vækket med fødselsdagssang og blomster. Han havde hejst flaget i flagstangen og lavet lækker morgenmad.Jeg var en tur i haven, og så kom der nogle gæster til formiddagskaffe, rigtig hyggeligt.

Jeg havde intet planlagt til dagen, udover et arrangementet om eftermiddagen i turistforeningen. Et arrangement jeg havde glædet mig rigtig meget til. KICK-OFF 2016 sæsonstart. Hvor der bla var et foredrag med Karen Marie Lillelund, og hende er jeg altså helt vild med. Hun sprudler af glæde, godt humør, sjove bemærkninger og brugbare tips og triks, til at gøre livet meget sjovere. Hun er simpelthen herlig.
Eftermiddagen startede med virksomhedsbesøg på Thorsminde Camping, hvor vi blev taget godt imod og hørte om hvordan de drev lige netop deres campingplads, hvilket var meget spændende. Derefter kaffe og lækker kringle, forskellige indslag om turismen og tiltag i vores del af landet. Det var Visit Holstebro der stod for arrangementet, og de gjorde det virkelig godt.

Jeg havde ingen planer for aftenen, så John foreslog at vi kørte til Holstebro og spise aftensmad, på vejen da vi var tæt på ældste datter, sagde John at han skulle tisse, om ikke vi lige kunne køre ind forbi Signe, jo det kunne vi da godt, hvis han ikke kunne vente til vi kom til Holstebro. 

Henne hos Signe holdt en bil i gården som lignede mine forældres, de var nok lige en smut forbi tænkte jeg. Jeg gik lige med ind for at hilse på pigerne, imens John lånte toilettet. Det var lidt underligt for de havde dækket det lange spisebord i spisestuen, som om de skulle have gæster. Det skulle de så også, for hele vores lille familie var der, de ventede kun på os og yngste datter der kom med aftensmaden og svigermor. 

DET VAR EN RIGTIG DEJLIG OVERRASKELSE.Jeg blev forkælet med blomster, kort, gaver og fødselsdagssange, og rigtig mange lykønskninger på Face Book, og også her på bloggen. Så 1000 tak til alle jer der gjorde min 50 års fødselsdag til en jeg husker med stor glæde. 

30 kommentarer:

 1. Helle Aagaard, Sydfyn9. marts 2016 kl. 21.02

  Så dejligt for dig. Det må virkelig have været en skøn skøn dag. Tænkte om du måske har fået dig en lille skurvogn i gave eller andet "mærkeligt" som kan bruges på en skøn måde i haven ?
  Knus og god aften derpå
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen Anette, det var da en dejlig dag med overraskelser. Det er rart ikke at føle sig så gammel, som man er, det kender jeg godt :)
  Kærlig hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. STORT og hjerteligt tillykke med fødseldagen kære Anette. Hvor er det dejligt med når familien overrasker én på sådan en skøn måde.
  Alder er blot et tal.... uanset hvad der står på fødselsattesten så er det følelsen i hjertet det betyder noget.
  KNUS

  SvarSlet
 4. Et stort forsinket tillykke med den runde dag! 50 år en ingen alder, når man laver det man gerne vil, og har en dejlig familie omkring sig!
  Hilsen
  Anegrethe

  SvarSlet
 5. Kære Anette. 50 år hvem skulle tro det. Hjertelig tillykke. Så kan du jo få forsinkede pakker... :-) Jeg tror de overraskelser vi får, som er de mest uventede, nogen gange er dem der glæder mest og huskes mest. Dejligt at du har været med til at skabe en familie, som også påskønner dig lige som du er :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 6. Hej Anette

  Et kæmpe stort tillykke med den runde dag og som jeg kan læse have du en helt fantastisk dag ligesom du allerbedst kan lige det.
  Jeg kan kun tilslutte mig Susans ord. Aldre betyder ingenting når man har det godt, det er kun noget der står på et stykke papir.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Hurra Hurra till dig som fyller denna dag!!!
  Önskar dig många fina dagar till
  Kram Meta

  SvarSlet
 8. Hjertelig tillykke med din runde fødselsdag �� hvor var det skønt for dig sådan at blive overrasket og forkælet.
  Vi ønsker dig al mulig held og lykke fremover.
  Mange hilsner fra Niels og Annalise
  i Viborg

  SvarSlet
 9. Endnu engang tillykke med fødselsdagen i går - sludder 50 år er intet det er en god alder, kan jeg oplyse - da jeg er 51 år :-) Dejligt at læse du havde en rigtig god og hyggelig dag med alt det du holder af og brander for.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 10. Et forsinket men stort tillykke med fødselsdagen. Hvor fint din familie havde arrangeret surprise party for dig. De ville selvfølge fejre dig på din runde dag, selvom det var på en almindelig hverdag. 🇩🇰 🎁 🎂 🍾
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 11. Forsinket tillykke med dagen...jeg nåede det aldrig på FB.
  Det er heldigvis ikke farligt at blive 50...bare et tal, det vigtigste er at have det godt og det lyder da som om du havde en god dag.

  SvarSlet
 12. Rigtig stort tillykke med den runde dag.
  Dejligt med sådan en overraskelse.
  Jeg læser din blog dagligt. Du laver så mange flotte ting 😃

  SvarSlet
 13. Stort tillykke med fødselsdagen Anette!
  Det lyder som en rigtig dejlig dag du havde :)
  Hvor er det skønt at familien sådan overraskede dig. Det gør så glad når andre viser hvor meget de holder af én.
  Mange kærlige hilsner Vibeke

  SvarSlet
 14. Forsinket men kæmpe stort Hurra og TILLYKKE med fødselsdagen.
  Ej hvor lyder det som en fantastisk dejlig dag og sikke en overraskelse.
  Hvor er det skønt at have så søde familiemedlemmer som overrasker og gør dagen helt speciel.
  Er rigtig glad for at høre du havde en skøn dag, for det har du så absolut fortjent.

  Rigtig skøn dag til dig også i dag
  Charlotte

  SvarSlet
 15. stort forsinket tillykke håber du har haft en god dag, sammen med familien

  SvarSlet
 16. Bodil Riis Christensen10. marts 2016 kl. 09.27

  Kære fru Pedersen!
  Jeg vidste ikke, at du fyldte rund i går, så her kommer et forsinket tillykke med dagen. I mine øjne ligner du en, der ikke er en dag over fyrre!!! Jeg sender dig alle gode ønsker om et godt "nytår" med gode oplevelser og mange glæder.
  De bedste havehilsner fra en, som læser din blog hver dag.
  Mvh. Bodil Riis.
  NB. I går fik vi lavet to påskeharer efter din opskrift!

  SvarSlet
 17. ÅHHHH så herligt ❤️
  Hjertelig tillykke med den runde dag (lidt forsinket)
  Du har da en fantastisk dejlig mand og familie, som formår at skabe glæde og overraskelser ;0)
  Må du få en dejlig dag ❤️
  Knus Lone

  SvarSlet
 18. STORT tillykke, kære Anette!! Kærlig hilsen Bente.

  SvarSlet
 19. Forsinket - men ikke mindre velment tillykke med de 50 år :)
  Det er jo ingen alder, vi er stadig unge (jeg fylder 50 til august).
  Skønt du havde en dejlig dag.

  SvarSlet
 20. Tillykke med fødselsdagen Anette. Jeg blev 70 år den 8. marts (kvindernes kampdag) og kan heller ikke forstå, at jeg er blevet så gammel.
  Mvh. GF / Stor fan af din hjemmeside

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg runder også snart de 70 og forstår det overhovedet ikke. Skal ikke fejres, er aldrig blevet fejret, så hvorfor nu :-(

   Slet
 21. Også et forsinket tillykke herfra. Ja du ligner ikke en på 50 - du har en fantastisk masse energi og en ung piges glæde over tingene. Dejligt for alle os at følge.
  kh Hanne fra Kalvehave

  SvarSlet
 22. Det lyder som en dejlig, dejlig dag :-) Og så sluttede den med en glad overraskelse - sådan et surprise party er meget bedre end at komme ud og spise.

  Kh, Karen

  SvarSlet
 23. Et forsinket tillykke med fødselsdagen. Det lyder som om du havde en rigtig dejlig dag :-).

  SvarSlet
 24. At blive 50 år i selskab med Karen Marie Lillelund, er da en fest!! Så er forårshumøret sikret lang tid frem... ;o)
  Stort tillykke med den runde dag.

  SvarSlet
 25. Jamen herfra skal også lyde et forsinket tillykke med fødselsdagen. Sikke en skøn overraskelse - lige i din ånd, sådan en familie middag, tænker jeg ;0)

  SvarSlet
 26. Hjertelig tillykke med den runde dag, og dejligt med sådan en skøn mand og familie til at overraske sig. VH Carina

  SvarSlet
 27. Stort tillykke med din runde fødselsdag, hvor var det en dejlig overraskelse, din familie havde forberedt. En skøn dag at se tilbage på.

  SvarSlet
 28. Stort tillykke med fødselsdagen, det lyder som en rigtig dejlig dag:-) Mon du skal holde stor fest i weekenden?

  SvarSlet
 29. Et forsinket tillykke med de skarpe hjørne. Alt godt til dig og din familie fremover og tak for du er så generøs at dele næsten alt med dine blog venner...

  SvarSlet