Overnatning / Glamping

onsdag den 16. marts 2016

Drivhuset forårsklargjort.

Hyggekrogen i drivhuset er gjort klar til forårshygge og pauser i havearbejdet. Blomster og grene må der til, sammen med lune tæpper. I et hjørne står krydderurter i potter, så kan de lige få et forspring, så der snart kan høstes af dem igen.


Glasset i den ene gavl på drivhuset er skiftet til plader i træ, det ser rigtig hyggeligt ud, med de små vinduer, og det skaber rumfornemmelse. Men den virkelige grund er faktisk at det er stormsikring af drivhuset. Siden gavlen blev skiftet, har vi ikke mistet glas i de voldsomme storme der af og til hærger i vores land. 


Læsestof og frøposer ligger klar på bordet til pauserne. Elsker at sidde med frøposerne og drømme om hvad de bliver til i løbet af sommeren.


Masser af forårsblomster, der er en vidunderlig duft i drivhuset.


Buketter, både store og små, samt grene gør sig godt.


Et skilt med en dejlig tekst.


Den røde Lungo vandkande har fået magnoliegrene i. Er sikker på det bliver flot op ad den gamle skærm, som jeg fik sidste sommer i en dynge genbrugsguld. Har du lyst kan du se mere om genbrugsguldet HERDen gamle hospitals barneseng er der kommet et tæppe og nogle puder i.Krydderurterne er der så småt ved at komme liv i igen. Det er en skøn tid der er startet, det er her lige nu foråret, uhm....7 kommentarer:

 1. Det bliver bare ikke bedre - og dog - hver årstid har sin charme. Men lige nu må vi nyde nuet!

  SvarSlet
 2. så hyggelig og dejligt, man kan bruge mange timer der, hvis der var mulighed for det. Dejlige farve flot rød farve
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Ih... der ser så hyggeligt ud og man får lyst at sætte sig der i stolen og blade i "Isabellas" og nærstudere dine frøposer. Vi skal også have vores drivhus gjort forårsrent i påsken - det bliver skønt at tage det i brug igen.

  SvarSlet
 4. Ohh vad jag längtar till kolonin när jag tittar på dina bilder.Så hemtrevligt och mysigt du har det Det är nåt speciellt med de första stunderna i växthuset.Sitta där och drömma det gör en gott.Våren är längre kommen hos er. Vi har fortfarande snö kvar, de högar som är upplogade och i skuggiga lägen. Solen är varm när de är framme så det smälter varje dag.
  Nu ska visst kylan komma igen( de där bakslagen)
  Ha nu ett gott slut på veckan.
  Kram från Meta

  SvarSlet
 5. Så himla mysigt och fint med rött och vitt i växthuset! Alltid lika kul att kika in till dig...
  Ha en solig dag!
  Kram från Titti

  SvarSlet
 6. Så fantastiske billeder og hvor har du gjort det godt.
  Det ligner jo et drømme drivhus...
  Genial ide med træ i enden. Jeg er allerede igang med overvejelserne nu...

  Rigtig skøn torsdag
  Charlotte

  SvarSlet
 7. Kære Anette. Skønne stemningsfulde billeder fra drivhuset. Lige til at sætte sig ned i nydningen og få lidt sol og varme :-)Kærligst Merete

  SvarSlet