Bed & Breakfast

fredag den 25. september 2015

Sidste åben have weekend.

Så er jeg nået til denne sæsons sidste weekend med åben i haven. En helt fantastisk og spændende sæson har det været, med rigtig mange nye bekendtskaber, og gæster i haven. Det er simpelthen herligt at dele haveglæder. 
Den sidste måned har der "kun" været åbent i weekenderne, men på næsten alle hverdage har jeg haft gæster i haven, bolig og haveinspiration, eller betonkurser, både grupper, selskaber og foreninger. Så nu efter flere måneder uden fridage, trænger jeg til at slappe lidt af :-) 


Slappe af med at lave nogle af de ting jeg har lyst til, men som jeg ikke har nået i løbet af sommeren. Komme lidt udenfor matriklen på oplevelsesture, samle lidt inspiration, besøge venner og familie. 

Og så skal jeg i gang med at lave julehaven :-) Jeg har glædet mig et stykke tid, og mange ideer til årets julehave rumsterer i mit hoved, nogle forberedelser er allerede i gang. På staldloftet har jeg lavet et lille malerværksted, så det er nemt at gå til og fra, efterhånden som nye projekter skal have en tur med penslen. 


Haven er åben denne weekend for sidste gang i denne sæson. Lørdag og søndag fra kl. 13-17
Skalstrupvej 36
7570 Vemb.

Julehaven åbner d. 14 november kl. 13

13 kommentarer:

 1. Ja, vi var nogle af de heldige der både har overnattet i skurvognen og nydt jeres dejlige have. Bare så skønt. Håber det lykkes igen en anden gang. Held og lykke mef resten af året.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at i nød at være her, i er velkomne en anden gang :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 2. Jeg syntes at du fortjener at holde "lidt" fri nu :-). Du er en fantastisk inspirator for mange mennesker og agere i den grad som blæksprutte, altid med et smil på læben og åbent sind, tak for det :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og velbekomme Margit. Du er jo selv en stor inspirator, med hovedet fuld af ideer, som jeg nyder godt af.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 3. Helle Aagaard, Sydfyn26. september 2015 kl. 08.56

  SÅ velfortjent med fri og frihed til dig Anette :-) Vi andre kan jo sagtens ønske og drømme og kræve, men det er jo et kæmpe arbejde der ligger bag Fru Pedersens have.
  Alligevel vover jeg mig til at spørge om vi kommer så ikke kommer til at følge din dejlige og have og dig på TV mere i år og eller i en ny havesæson 2016 ?


  Jeg håber det. Er jo dybt afhængig af haveindsprøjtninger.

  Hvis ikke du "ved hvad du skal lave" kunne jeg foreslå at se DR1 hver morgen ved 7.30 tiden i hverdagen. De genudsender sørme en del udsendelser af de gode gamle om Haven i Hune fra 2003 bl.a. Mener at udsendelserne kan ses på DR.DK. indtil midten af oktoberr. Der har vist allerede været sendt en 10 stykker.

  Bedste haveknus
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle.
   Du kan glæde dig til endnu 2 måneder med havetv fra Fru Pedersens have. Vi skal lave fjernsyn i både oktober og november, derefter har vi ikke aftale om flere udsendelser. Men man ved jo aldrig hvad der sker :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 4. God ferie, Anette! Det fortjener du helt sikkert! Og tak for de seneste haveudsendelser som jeg labbede i mig allerede torsdag aften :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana. Ja jeg glæder mig faktisk lidt til at prøve at holde lidt fri :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 5. Hej Annette,
  Ja det er da en velfortjent fri periode du får. Hvis jeg kender dig har du en masse ideer og projekter så du vil gå og hygge dig med.
  Tak for skønt havetv. Det var godt at græskarene blev til noget. Jeg mindes stadig en dejlig tur i din fine have og overnatning i skurvognen med min søster Kathrine sidste år. Nu er der kommet et staldvindue på terassen og nyder ligesom dig at pynte op bare herovre i Nordsjælland. Hvor er Merle blevet stor og god til at passe kattekillingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret, der en mange ideer i mit hoved, som trænger til at komme ud :-)
   Det lyder godt at du pynter op ovre på sjælland :-) Fint at du fandt dig et staldvindue, de gør underværker for en opstilling.
   Ja Merle bliver så stor og hun er en meget sød og omsorgsfuld lille pige, der elsker dyr.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 6. Glæder mig til at se din julegave i år!:-)

  SvarSlet
 7. Du og familen har bestemt fortjent, at holde lidt fri, det er hårdt arbejde, at have så meget haveåbent og lave tv, så vi andre bare kan nyde, og det har jeg gjort. De haveudsendelser I har fået lavet er bare ren vitaminer for øjne og ører. Tusind Tak for det, både til dig, John, Margit og børn og børnebørn. Håber du får lidt tid, til at lægge lidt på bloggen, hvad du går og laver klar til julehaven, det bliver så hyggeligt at se...rigtigt dejligt efterår til alle. VH Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak Carina. Du kan tro der skal nok komme noget på bloggen :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet