Overnatning / Glamping

torsdag den 3. september 2015

Ællingerne i Fru Pedersens have.

Midt på sommeren fik Fru Pedersens have en andemor med ællinger. Jeg fik en andemor med 8 ællinger forærende af Knud, der har Flamingo Naturpark 3 km. herfra. Han var ved at havde mange moskus andemødre der rugede, så han havde forinden spurgt om jeg kun tænke mig en lille familie, når ællingerne kom ud af æggene. Det kunne jeg :-)
Ællingerne er VILDE med dræbersnegle. Bare jeg går forbi med en spand i hånden, kommer de farende hen til hegnet og tripper.

Trippende ællinger, de er vokset så hurtigt.


Her er de som små, gule, søde og nuttede.


Det var egentlig meningen at andemoren skulle gå frit rundt i haven om dagen, men hun stikker af med ællingerne ud til vores dam i marken, og kommer ikke tilbage igen, det har vi nemlig prøvet :-)

Vi må prøve igen, når de bliver lidt større.

Du kan se i denne udsendelse HER, hvor sjovt det ser ud, når jeg giver dem dræbersnegle, de hugger dem ud af næbbet på hinanden.

9 kommentarer:

 1. De er søde :-) Jeg har godt læst om at moskusænder kan lide dræbersnegle, og nu har jeg set at det passer!

  SvarSlet
 2. So nice to have ducks around the garden, and an easy way to get rid of the slugs, but I understand they like swimming in the pond more than searching for slugs in your garden, haha.
  Regards, Janneke

  SvarSlet
 3. Tja - det er da godt, at der er nogen, der kan lide dræbersnegle. Jeg har prøvet det med solsorterne, men de er bedøvende ligeglade. Ænderne er nu nuttede at se på :-) kh, Karen

  SvarSlet
 4. De ser nuttede ud! En skam de ikke kan gå løse og selv finde dræbersneglene :)

  SvarSlet
 5. Kære Anette og John.
  Vi har først lige set den udsendelse, hvor I høster. Hvor det glæder os, at John får høstet, imens det er sommer. Vi syntes, at vi kunne kende tæppet, der var med på picnic:)
  Det er en rigtig dejlig udsendelse, som vi nyder meget. Har du en opskrift på løgkompot?
  Mange kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glemte at sige, at vi havde været glade, hvis du lige havde klippet sneglene over, så de var døde, når ænderne flåede i dem. KH

   Slet
  2. Tak. Opskriften på løgkompot kommer på bloggen, når jeg lige får lavet indlægget :-)
   Knus.

   Slet