Overnatning / Glamping

tirsdag den 1. juli 2014

Charmerende forfald, og en rugende fru Gås.

Det gamle vognhjul, som står op af muren til det lille hus, hvor gæssene bor, er ved at gå helt til. Men jeg synes at det er både smukt og charmerende. Træet rødner og hjulet falder fra hinanden, og om noget tid står kun ringen af jern tilbage. Til den tid, må jeg finde en anden løsning til clematisen.
Inde på den anden side af muren ligger fru Gås. Hun ligger på 4 æg, og jeg synes snart hun har gjort det i en evighed. Så længe er det nok ikke, og jeg fik ikke skrevet op hvornår hun lagde sig. Så det bliver spændende om hun en dag viser nogle små gule gæslinger frem i gåsegården, det vil jeg elske og nyde synet af.


Hun skælder ud, når jeg kommer for tæt på. Hr Gås skælder rigtig meget ud for tiden, når nogen kommer for tæt på gåsegården, han passer rigtig godt på sin frue. Når hun en gang hver dag forlader reden for at gå ud og tage et bad, dækker hun æggene i reden til med de blødeste dun, der er blandet med lidt halm.
Det er så spændende om det lykkedes. Det gjorde det ikke for den gamle fru Gås sidste år, hun rugede så fint, men der kom ikke noget ud af det.

9 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Smukt gammelt hjul til en klatreplante
  Jeg havde også ét engang, men det er gået til...

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 2. Hej Anette, ja det er længe siden jeg har været på din blog, viste ikke fru gås havde lagt æg, det er spændende. Vi har haft besøg af vores yngste datter fra Austalien I en måned og hvilken dejlig måned. Især var det skønt at se Hannah på godt tre år, hun forstår meget dansk og taler det også helt godt. Heldigvis har vi to andre børnebørn lige i nærheden. Dem har vi haft med I Danmarks fuglezoo idag, den ligger her på Fyn. Det var rigigt godt, området er stort og velholdt.
  Knus Hanne.
  Ps var på betonkursus i søndags, jeg skal hente tingene på fredag, spændende.

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud med det gamle hjul, håber det kan stå lidt endnu. Jeg skulle lige til at spørge om det var den nye fru gås, men det er det. Håber der kommer søde små.

  SvarSlet
 4. Det bliver spændende at se gæslingerne, når de kommer ud af ægget.

  SvarSlet
 5. Håber der snart kommer nogle små gæslinger - de er bare ikke til at stå for! Jeg er også spændt på om vi får kyllinger engang - men det bliver nok først til næste år :-)

  SvarSlet
 6. Dejligt forfald du viser. Hvor spændende med de små gæslinger, glæder mig til at se dem her:-)

  SvarSlet
 7. Smukt forfald giver en god charmerende effekt i haven og hvor må det være hyggeligt med en lille flok gæslinger i haven:-)

  SvarSlet
 8. Hej Anette

  Godt at Hr gås er blevet så glad for sin nye dame, så han passer godt på hende.

  Lad os håbe der kommer nogle fine små gæslinger denne gang, de vil helt sikkert få meget opmærksomhed, nu hvor du har dagligt åben de næste to måneder.

  Jeg er sikker på at du finder en god måde til din Klematis, når vognhjulet falder helt fra hinanden, hvem ved om du falder over et nyt hjul på din vej efter genbrugsguld.

  Tak for kikket har lige set din have udsendelse fra juni måneden, hvor får jeg en kææææææææææææææææpe lyst til at starte bilen og køre over til dig, men jeg må jo desvære vente til det passer min chauffør.

  Rigtig god dag, Anette

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er altid velkommen Pia. Ellers må du tage toget, hvis chaufføren ikke har tid, jeg vil gerne hente dig på stationen i Vemb. En seng kan vi såmænd også fine et sted :-)
   Sommerknus

   Slet