Bed & Breakfast

tirsdag den 10. september 2013

Så fik jeg hvide clematis, i den hvide have.

Nu har jeg fået købt hvide clematis i blomst, for nu er jeg træt af at blive snydt :-)  Dem jeg plantede sidste efterår viste sig at være lilla, godt nok smukke, men når nu jeg havde sat næsen op efter hvide. Denne smukke hvide clematis med små fine blomster hedder "Zofofri" og er fra Jackmanii gruppen. Den skulle blomstre fra juni-okt. så det bliver spændende om den nu også vil det her hos mig :-)

10 kommentarer:

 1. Den er utrolig flot - navnet er noteret her. Men det kender jeg godt - man køber noget, og så viser det sig at være noget andet. Min ribs, jeg plantede i foråret, giver nu solbær. Og den er endda købt på planteskolen!

  SvarSlet
 2. Hej Anette.Ja! nu er jeg vendt hjem efter et dejligt besøg i det Jyske for at fejre min søster Gittes 50 års dag.Hun har også en dejlig stor have som dig......så jeg arver også nogle planter fra hende.Var også på besøg på Solhøj planter.....og fik købt en del til mit nye bed,som jeg skal ud og beplante idag.
  Smuk clematis du har købt.....det kan da være at jeg skal have en senblomstrende til mit nye bed.Tror du den kan klatre op i mit rosenmandeltræ?.......se mit indlæg.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 3. Det er da dejlig, at du har fået fine hvide clematis. Det ser flot ud med klatreplanter mellem de andre!
  Kærlig Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 4. Hej Anette

  Hvor er den fin. Den vil jeg også se om jeg kan finde til min den hvide have. Det er jo helt fabelagtigt at den har så lang en blomstringtid, det er jo noget sådanne nogle havetosser som os kan lige.
  Hvor er det træls når man bliver snydt og får et andet resultat end det man forventer. Man kan undre sig lidt når der ellers bliver sat etiketter på, at fejlprocenten er så høj som den. Vi hører det jo rigtig tit at folk er kommet hjem med noget andet end planen.
  Rigtig god dag, Anette Håber du nyder lidt at du og dit skønne paradis holder en velfortjent pause, inden du slår dørene op igen til din vidunderlige julehave. Jeg sad igår aftens og kikkede på de indlæg du lavede sidste år, da jørgen kom ind og spurgte hvad jeg lavede og da jeg sagde jeg kikkede på julebilleder, syntes han nok, hvad lidt tidligt på den. 0) 0).

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Hi, ja der er ikke længe til vi skal i gang med efterårs og jule/vinterpyntningen. Inspiration er altid godt og gerne i god til så ideerne kan viderudvikle sig lidt i hovedet :-)
   Selv god dag på Fyn Pia.

   Slet
 5. den hvide Clematis ser skøn ud, specielt sammen med jernsommerfuglen :) meget romantisk
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 6. Det ser fint ud og ja hvor er det træls når man tror man har købt noget og det så viser sig at være noget andet.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 7. Det var dog en skøn clematis til den vertikale del af haven. Jeg synes altid der kan plantes mere i højden, det lyser langt væk af frodighed.
  HEnrik

  SvarSlet
 8. Hvit klematis er vakker. Jeg har 3 stk, den ene med digre blomster. Spent på neste års blomstring, 2 av dem er nyinnkjøpt i år, så de blir nok større til neste år :) Ellers ser jeg du har klokkeranke også, den har utrolig flotte blader :) Takk for titten :)

  SvarSlet