Bed & Breakfast

mandag den 9. september 2013

Et roligt hjørne i den hvide have.Diskret, elegant og en fryd for øjet, det er lige hvad dette hjørne i den hvide have er. Bare 3 planter i zinkspande og en stor krukke. Den grå heliocrysum, limegrøn hortensia og klokkeranke. Klokkerankens blomster lader vente på sig, men nu er der da kommet knopper, så mon ikke de snart springer ud og lyser op der i hjørnet med deres hvide klokker.
Den hvide kugle, er en gave fra Knud der har Flamingo naturpark, der ligger 3 km længere henne af vejen. Han har rigtig mange af de smukke hvide figurer i sin park.

5 kommentarer:

 1. klokkeranker er vikelig dejlige - men er de ikke altid lidt "sent på den" - det var de her i min have, den ene gang jeg har prøvet..... men man skal måske starte tidligere - indenfor - for smukke, det er de.

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Sikken du får pyntet op til efteråret.
  Dejlige husløg i skønne potter, en rød mis som er klar til spilopper og græskar i industrielle mængder og former. Et dejligt kik fra den hvide have, som jeg beundrede igen da vi aflagde dig besøg i august måneden.
  Man bliver altid i godt humør, når man kikker ind her på bloggen for at se hvad du nu har fundet på. Du er rigtig god til at sætte få ting sammen, så det ligner en million.

  God dag Anette.

  Knus herfra det regnfulde midtfyn, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. klokkeranker er sent på den, især de hvide. De blå er mere grovenlige og her har de blå blomstret siden juli måneden og de hvide er kun lige startet, de blev sået og plantet samtidig.

   Slet
 3. Mine klokkeranker har nu blomstret længe. Jeg tror det kommer an på, hvor du har placeret dem.
  Det ser fint ud heliocrysum giver et dejligt roligt udtryk. Den er jeg også glad for.

  SvarSlet
 4. Hej Anette
  Hvor ser det skønt ud, mine hvide klokkeranker har også først sat knopper nu ;o)

  SvarSlet