Bed & Breakfast

torsdag den 26. september 2013

1 års blogfødselsdag.

Så er det i dag min blog fylder 1 år. Og hvilket år, sikke en dejlig ny verden jeg er kommet ind i. En verden der summer af kreative ideer, livsglæde og fantastiske mennesker. Et univers hvor jeg føler mig helt hjemme. Så stor tak til alle jer der er med til at gøre denne blogverden til det den er.Min blog er til stor daglig glæde, jeg nyder at dele ud af mine ideer, inspirere og glæde andre. Kommentarene er noget jeg skatter meget højt, og de bliver læst med stor glæde. Jeg bliver så glad når nogen giver sig tid til at lægge nogle ord, det varmer helt utroligt. 
Da jeg lavede min blog for et år siden, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at der var så mange der havde lyst til at følge med i hvad jeg går og laver. 142000 sidevisninger og 370 indlæg, er det blevet til. 
Jeg bliver ofte spurgt, hvordan får du dog tid til at blogge, samtidig med alt det andet du laver ? svaret er : det er lysten der driver værket. Så enkelt er det, jeg laver mest af det jeg virkelig har lyst til, det jeg ikke bryder mig om, forsøger jeg at minimere eller helt undgå :-) 
Livet er hvad man gør det til.

24 kommentarer:

 1. Jamen tillykke med fødselsdagen. Spændende at følge dig og din have:-)

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Et stort tillykke med din 1 års fødselsdag.
  Der har været mange spændende og lærerige indlæg fra din hånd igennem året og man har virkelig kunne suge til sig af alle godterne.
  Jeg har fulgt dig næsten fra start og besøgt din vidunderlige have 2 gange i det år og jeg håber at nå det endnu engang inden jul. Der er så mange lækker dejtaler at hovedet bliver drejet helt af led og det summer af iver for at prøve at lave noget selv, selvom det overhovedet ikke kan måles med dit på nogle måder.
  Håber du bevarer gnisten og vi for lov til at følge dig endnu et år.

  Stort knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med 1 års dagen. jeg nyder at følge din blog. Den er til stor inspiration og jeg nyder de dejlige billeder fra din skønne have.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke <3
  Du har altid smukke billeder på din blog fra din skønne have.
  Glæder mig til fortsat at følge dig.
  knus Birgitte

  SvarSlet
 5. Tillykke - igen - med årsdagen :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. TILLYKKE...
  Jeg har først fornyligt , opdage din blog.... men , hvor er det skønt og inspirerende, at følge livets og årets gang.... hos dig.

  Jeg håber virkelig, at jeg får lejlighed til at besøge "Fru Pedersens have" ...Sådan "ude i virkeligheden" om ikke andet, så når det bliver forår igen :0)

  Mvh. Birthe Møller.

  SvarSlet
 7. Tillykke med blogfødselsdagen og tak for de 370 inspirerende indlæg. Du er en flittig quinde. Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 8. Tillykke med dagen og din skønne side ;-)

  SvarSlet
 9. Du har gjort en forskel i måden at blogge på.Man kan tydeligt fornemme at det er lysten der driver dig.Du er en stor inspirator med dine kreative indslag.
  Tak for det og tillykke!
  Knus Lise

  SvarSlet
 10. Til lykke med blog-fødselsdagen.

  SvarSlet
 11. Tillykke med den gode ide, du fik dengang. Du er fantastisk god til det.
  Kærlig hilsen fra
  Bir'

  SvarSlet
 12. Hej Anette
  Stort tillykke med 1 års dagen, jeg glæder mig til mange flere super kreative og hyggelige indlæg fra din hånd ;o)

  SvarSlet
 13. Tillykke med blogfødselsdag, det er godt du kom med, du har det som mig, det er lysten, der driver værket, og lysten har vi. Flot at du har så mange faste læsere, det er alt det kreative du laver som også rækker.
  Rigtig godt bliv bare ved siger jeg, selvom jeg godt ved, at det gør du selvfølgelig, for har man først fået smag for det, kan man ikke stoppe igen, vel?
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 14. Et stort tillykke skal også lyde fra mig. Siden jeg begyndte at følge din blog har jeg hver dag glædet mig til at se hvad du har fundet på i din dejlige have. Det er altid meget inspirerende. Desuden må jeg sige at besøget i din have (8/9-13) på mere end en måde har haft betydning for mig. Hilsner og kram fra Helle

  SvarSlet
 15. Tillykke med blogfødselsdagen.
  Hvor er det dejligt at høre at du efter et helt år, som blogger, stadigvæk er lige så ivrig og fuld af kreative ideer.
  Jeg sætter stor pris på at følge med næsten hver dag.
  Kh Heike

  SvarSlet
 16. Der er så meget smil inde hos dig at man skulle tro du er proff på højt plan...så tillykke med dagen...........du er et spændende menneske.
  med hilsen..grethe fra plateauet-haveliv

  SvarSlet
 17. Stort tillykke med blogfødselsdagen :-) - Det er godt gået, og du har en dejlig og inspirerende blog, som jeg gerne følger!

  SvarSlet
 18. Tillykke! Det var et af sommerens have-højdepunkter at besøge dig og dit skønne sted. Der går vist ikke en dag, hvor jeg ikke lige har et eller andet i tankerne inspireret af dig/din blog eller din have. DEJLIGT at du orker at dele og vise - jeg NYDER det - hver dag - selvom det ikke er så tit at der kommer en kommentar retur - så sidder jeg altid med et smil på læben og en god fornemmelse i kroppen, når jeg ser dit skønne univers. Knus Trine

  SvarSlet
 19. Til lykke! Og tak fordi du gider at blogge. Det er en fornøjelse at have lært dig at kende :-)

  SvarSlet
 20. Tillykke med 1 års dagen. Du har været en flittig blogger med nærmest daglige indlæg. Desværre har jeg ikke set dem alle, ind imellem må der være andet end computer og blogge, og så hiver jeg stikket.
  Men det har været nogle fine indlæg du har vist.

  SvarSlet
 21. Godaften Anette.Også et stort tillykke fra mig med din et års dag.......godt gået.
  Nyder dagligt alle dine inspirerende indlæg.
  Har selv været blogger i 1½ år og nyder også den dejlige kontakt med alle de skønne bloggere.God aten knus Jette

  SvarSlet
 22. Tillykke, tillykke - jeg er altid glad for at læse dine indlæg.

  SvarSlet
 23. Gratulerer med årsdagen! Du har en spennende og herlig blogg, ikke merkelig at du får så mye besøK:-)

  SvarSlet