Bed & Breakfast

søndag den 8. september 2013

Crown Prince.
Det er hvad dette græskar hedder Cucurbita maxima Crown Prince, en ordentlig remse. For mig er det bare de blågrønne græskar. Disse 3 stk har overtaget pladsen efter strudseægget der tidligere lagde i baljen. Det ser straks lidt mere sensommeragtigt ud. Nu er alle forårets og sommerens æg væk, og erstattet af græskar.
Det tørre strå af afklippet klematis og hø, er det jeg lavede til en rede i foråret og rent genbrug, jeg har bare fjernet strudsægget og lagt græskarrene i istedet, og nu ligner det slet ikke en rede mere.
Det er altid flot med et underlag under græskarrene, hvad enten det er visne blade, hø, eller stedsegrønne grene, det samler ligesom dekorationen. 
Herunder ses baljerne i marts og juli.

5 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne, de grønne græskar - jeg troede faktisk at den slags græskar kom fra udlandet... men det er altså ikke tilfældet.

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne, de grønne græskar - jeg troede faktisk at den slags græskar kom fra udlandet... men det er altså ikke tilfældet.

  SvarSlet
 3. hej anette, hvor er de flotte dine græskar , den grågrønne er også et af mine favoritter, eeelsker græskar
  ha en dejlig dag.
  Diana

  SvarSlet
 4. Ja nu er efteråret her og det er tid til at lave nye opstillinger som er lidt mere efterårsagtige. Ligesom du har gjort.
  Fint ser det ud. Jeg har ingen græskar men måske jeg skulle investere i nogen til at pynte med.

  SvarSlet