Bed & Breakfast

fredag den 14. juni 2013

Skat med guldmønter.
I et stor hul i stammen på et gammelt æbletræ, ligger der en skat med skinnende guldmønter. Lidt eventyr må der gerne være i min have :-) Man skal være heldig, hvis man får øje på den, når man går rundt i haven. Det gamle æbletræ var børnenes favorit klatretræ, da de var små, de gamle brædder vidner om at der var en hule.

9 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal der være eventyr. Det med mønterne ville børn være ellevilde med.

  SvarSlet
 2. Uh, den skal jeg huske at lede efter hvis jeg en dag kommer og ser din have (og det håber jeg at jeg gør - og ikke kun for skattens skyld ;-))

  SvarSlet
 3. Hæ hæ sikke en skøn ide ;0)

  SvarSlet
 4. Hvor er det en fin ide´. :-) God weekend ♥
  Kram Birgitte

  SvarSlet
 5. Hej Anette

  Det er jo ligesom et eventyr når man går rundt i dit vidunderlige paradis. Man oplever altid et eller andet rundt om det næste hjørne altid en ny opstilling af den ene eller anden slags.
  Et dejligt lysthus lidt gemt af træer med den mest vidunderlige indretning og hvor man nemt kan glemme tid og sted.
  En skurvogn, som man slet ikke kan forstå, kan indrettes på den måde, når man tænker skurvogne er det jo sådanne nogle som brobisser og vejfolk sidder i, der er nok ikke den store stemning i deres.:-) :-).
  Hele din skønne julehave, hvor man kommer til at tænke på de gamle billeder man har set og hvor der er en hel special stemning med gæssene, de små legehuse og alle de flotte juletræer og dekorationer som du har lavet.
  Du har skabt et eventyr som bliver bedre og bedre for hver en ting som du finder på, selv guldmønterne giver stemning så kan man jo ikke lade være med at tænke på H.C Andersens eventyr med den lille soldat og hunden med øjne så store som tekopper.
  Forsat rigtig god dag i dit skønne paradis.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. Sikke en sjov idé :-) - God weekend!

  SvarSlet
 7. Jeg har faktiskt opdaget, at mit Filippatræ - der også har et hul eller to i stammen - har fået en ny beboer - nemlig en lille akeleje, der har sået sig dér. Frøet må være fløjet derop, eller måske har en myre haft frøet med. Det synes jeg jo også er eventyr........Det kunne også være alfer, måske?

  SvarSlet