Bed & Breakfast

søndag den 16. juni 2013

Mødregruppe i skurvognen.


At min skurvogn er et yndet sted er vist ingen hemmelighed. Forleden dag havde ældste datter lånt den til sin mødregruppe. Jeg smuttede forbi med mit kamera, og ih hvor var det hyggeligt med alle de dejlige babyer. På billedet ligger de efter alder og yngstemanden længst til venstre. Pigen i midten er mit barnebarn.
Mødrene blev trakteret med rundstykker og masser af frugt og grønt. 
Hvor er det dejligt med sådanne mødregrupper, hvor man deler oplevelser, glæder og bekymringer. Udveksler råd, ideer og opskrifter. De har virkelig stor glæde af hinanden. I denne mødregruppe mødes de hver 14 dag, og går desuden til babysvømning og barnevognsfitnes sammen. 
7 kommentarer:

 1. Jeg siger som Nana - det ser bare utrolig hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 2. Perfekt sted for sådan en skøn forsamling af glade nybagte mødre.......ro og tid, og forkælelse ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Det har jeg også haft meget glæde af. Vi holder stadig sammen her 30 år efter. Dog nu uden babyer og højst to gange om året :) I stedet ses vi nu til 60 og 70 års fødselsdage, som tiden dog går. Kun en pige i flokken af fem, det er ikke meget. Søde er de hver og en.

  SvarSlet
 4. Det må da være skønt at have sådan en backing group at ty til, når man er i tvivl.
  Herligt at de skulle låne skurvognen, så du kunne være med på en kigger!

  SvarSlet
 5. Det ser hyggeligt ud. Dejligt med mødregrupper. Vores er 12 år gammel, men vi ses ikke så ofte længere. Det er svært at finde noget ungerne har lyst til at være sammen om. Men mødrene kan sagtens snakke i timevis. Vi skal ses i mit drive-hus næste gang.
  Lotte

  SvarSlet