Bed & Breakfast

søndag den 2. juni 2013

Purløgen blomstrer.




Purløg er et yndet klippegrønt, der højner både æggekage og smørebrød. At den desuden sætter de fineste blomster, der er spiselige, er et ekstra plus. Det giver lige et ekstra fift til salatskålen, eller som pynt på fadet.
Jeg har flere purløg, og de klippes ned på skift, så der altid er frisk klippegrønt.

4 kommentarer:

  1. Hej Annette.Ja! hvad skulle vi gøre uden vores køkkenhave og alt det grønne til maden.God søndag knus Jette

    SvarSlet
  2. Purløg er uundværlig i både have og køkken. Jeg har ikke prøvet at bruge blomsten, men det må jeg prøve ved lejlighed. Har den også flere steder bl.a. på terrassen i en krukke - så er det nemt lige at klippe lidt til maden :-)

    SvarSlet
  3. Uhmm... en elskelig og uundværlig plante! Jeg bemærkede også lige i aftes, at den var sprunget ud. Den er så smuk og velsmagende :-)
    God søndag!

    SvarSlet
  4. Godt at vide, vi går altid udenom de stængler der bærer blomst..... men i aften vil vi da spise blomsterne med :)

    SvarSlet