Bed & Breakfast

torsdag den 27. juni 2013

Legehuset i midsommerflor.

.
Det blomstrer i lyserøde og pastilfarver rundt om de små legehuse.
Digitalis, roser, pæoner, samt alt muligt andet, som der lige var plads til :-) Et fint sammensurium, som man bare bliver glad af at se på. Robuste planter der har været vant til barnefødder. Det bliver de igen til næste sommer, når vores lille prinsesse Merle vil kunne gå selv og lege derovre med sin bedstemor :-)
Specielt ved postkassen kan det være udsat at være plante, når der sendes breve.

7 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Disse huse har helt sin egnen charme og endda med egen have og post kasse, det bliver spændende når der igen bliver liv i disse huse efter en årrække hvor de har haft pyntestatus. Din lille prinsesse har noget at glæde sig til og jeg er sikker på I for mange fornøjelige time med at plukke blomster, lave mad og sende breve over til morfar.
  God dag Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Billedet minder mig om Astrid Lindgren land i Sverige. Et perfekt lille hus. Jeg kan godt forstå at du glæder dig til at Merle kan indtage legehuset næste år!

  SvarSlet
 3. Det bliver dejligt, når prinsessen skal lege der med bedstemor :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Heldige Merle. Meget sødt navn. Det ser drømmedejligt ud.

  SvarSlet
 5. Hvor bliver det hyggeligt.... måske et lille teselskab, huset og omgivelserne ligefrem kalder på et teselskab med cupcakes og alt det søde tilbehør man kan købe "i vore dage"

  SvarSlet
 6. Ja hvor ser det hyggeligt ud og det skal nok blive til stor glæde for Merle...Som nok finder et brev i ny og næ i postkassen!

  SvarSlet
 7. Hej Anette
  Hvor ser det dog dejligt ud. Digitalis er superflotte til det sorte træhus. Dejlig, lille poskasse i rød/hvide farver- sådan nogle detaljer, kan jeg godt lí!

  SvarSlet