Overnatning / Glamping

torsdag den 18. april 2013

Velkommen i kornskuret.Dette skur er egentlig min mands. Han bruger det 1 måned om året, hvor han tørrer korn. Så står varmekanonen derinde. Når han er færdig med at tørre korn, sætter han varmekanonen ind i stalden. Så står skuret TOMT. Det er jo det rene spild, så jeg låner det resten af året.
Skuret er indrettet så vi kan spise og drikke kaffe der. Havemøblerne kan nemt rykkes udenfor. Skuret er ved siden af soveskuret, på den gamle møddingsplads. Det er ofte heromme vi drikker morgenkaffe om sommeren, da her er morgensol. Møddingspladsen er så stor, at der er sol det meste af dagen. 
Mine 3 skure, potteskuret, soveskuret og kornskuret, er alle lavet op af en væg. De ligge alle 3 på den gamle møddingsplads. De er lavet efter samme princip, brædder på siderne, genbrugsvinduer og genbrugstag. Det er forholdsvis billige bygninger, der forlænger den danske sommer. At de er lavet i simple materialer, gør ikke noget, da det er indretningen, der betyder noget. Havde de samme skure været fyldt op med rod og ragelse, havde de virkelig lignet det de i virkeligheden er, nemlig simple skure.
Så hvis man ønsker sig noget overdækket i sin have, og det ikke skal være en stor fin overdækket terrasse, er et skur en fin løsning.

8 kommentarer:

 1. Hej Annette

  Hvor er det fint, godt det er længe til john skal bruge pladsen. For vi kan slet ikke undvære alle dine forskellige smukke opstillinger rundt omkring.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Det er nogle fantastisk hyggelige skure og siddepladser du har. Fulde af dejlig stemning, grene og blomster, der er virkelig basis for at nyde livet udenfor:)

  SvarSlet
 3. Du har da også et særligt talent for at gøre jeres skure hyggelige, og værd at besøge!

  SvarSlet
 4. Det er nogle skønne skure du har og jeg er vild med din indretning i dem. Det er skønt at kunne forlænge udelivet med sådanne haverum.

  SvarSlet
 5. Hvor er det en god ide at gøre brug af skuret hele året, og du forstår jo virkelig om nogen, at sætte skik på det, så det bare er rigtig hyggeligt og indbydende.
  God aften
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Endnu en hyggelig "plet" du har dér..... Det ser meget indbydende ud.
  Den støbte kage ser rigtig fin ud - hvordan har du lavet den? Jeg mener sætter det sig ikke fast i formen?
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan.
   Tak. Betonkagen er lavet i en gammel kageform i aluminium. Formen er smurt grundigt med madolie, inden betonen hældes i. Det gør at kagen kan komme ud, når den er hærdet. Det er lidt svært at få den ud, men er lykkedes hver gang indtil nu :-) Det nemmeste er at bruge siliconeforme, da de er lidt elastiske. God fornøjelse :-)
   Knus Anette

   Slet
 7. Hvor er det bare skønt med alle dine skure og små kroge rundt omkring i haven - jeg suger inspiration til mig - og prøver at overbevise Gårdejeren om at vi IKKE skal rive det gamle hønsehus ned - det kan nemlig blive så fint ;0)

  Ha' en dejlig weekend og tak for dine altid søde kommentarer på bloggen
  KH.

  SvarSlet