Bed & Breakfast

onsdag den 3. april 2013

Herlige hornvioler

At jeg er vild med hornvioler, kan vist ikke komme bag på nogen, som følger med her på bloggen :-) Er så begejstret for alle de små glade ansigter. Her er de plantet i en krukke, som står på muren på den overdækkede terrasse. Dejlig blå himmel, solskin og en evig nysgerrig kat, så er livet da skønt :-)
Hav en rigtig god dag

11 kommentarer:

 1. Kære Anette

  Hornvioler er rigtig søde og de høre foråret til. Jeg kan godt forstå du er rigtig glade for dem.
  Tak for dit svar i sidste indlæg.
  Det kan godt være jeg er lidt af en kylling, men jeg er lidt bange for de minimum 600g grønsagaer der skal ordnes til hvert et måltid, inders inde tror jeg at det bliver der jeg løber panden lidt mod muren. Men jeg håber at det kylling der er over mig lige nu vel forsvinde, for der er ikke noget jeg hellere ville end tabe mig de ca 35 kg. som der er for meget på sidebenene.

  Rigtig god dag til dig Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke længere noget krav at der skal spises 300g grøntsager til forkost og aften, du skal bare spise så mange så du er mæt. Der er efterhånden flere forskellige grøntsager på frost, som enten skal i en vok, på panden, dampes eller eller i ovnen. Det er dejligt hvis, man nogle dage ikke synes at man har tid til at skrælle og snitte, og resultatet er det samme, sund og slankere. For mig var det oppe i hovedet der skulle ske flest forandringer. Det tager også tid at skrælle kartofler, nu skræller/snitter jeg bare grøntsager istedet.
   En grøntsag jeg aldrig tidligere har brudt mig om er bønner. Men nu er jeg vild med den. Jeg tager en pose frosne bønner op, hælder den over i en stor plastpose, hælder noget koldpresset rapsolie, lidt salt og godt med knust hvidløg i og ryster godt. Derefter hældes bønnerne ud på en bageplade, sættes i ovnen v 200grader i 30 min, og så er der de lækreste bønnefritter. De kan spises til alt, istedet for kartofler. Og så er det endda hurtigere at lave :-) Mine børn laver også ofte disse bønner.

   Slet
 2. Så blev den undskyldning skudt ned, men sådan var det da jeg gik der for 6-8 år siden. Men det er nok rigtig at det er hovedet der er det største problem og få det sporet hen på bedre kostvaner. Vi er jo vaner mennesker.
  Vi spiser grønt her i huset, men nok nærmere et spørgsmål om ikke at få det man ikke skal spise af det usunde. Det lyder til at være en god opskrift på bønnerne, den vil jeg prøve da det kun er mig som er glad for bønner her i huset. De er jo rigtig sunde pga jernet der er i dem. Hvad med agurk og frugt at der stadig begrænsning på det.
  Tak fordi du tog dig tid til at svare.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  P.s jeg ved godt det ikke er slankeklub du har startet op. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt i orden Pia, det er jo et spændende emne, vi elsker jo alle mad :-)
   Agurker må du spise alle dem af du gider :-) men max. 4 stk frugt om dagen (1 banan tæller for 2stk)

   Slet
  2. P.S. Pia.
   Hvis du tager en beslutning nu, er de 35kg væk midt i december :-)
   Jeg har en veninde der er gået i gang med kostomlægning, hun har smidt 2o kg nu, og hun siger hvorfor har jeg dog ikke gjort det for længe siden. Hun har nu ikke længere ondt i sine knæ, og hun er heller ikke længere i risikogruppen for sukkersyge.
   Jeg skal ikke presse dig, men det er ment som et kærligt puf :-) Knus

   Slet
 3. Tak for svar Anette, Jeg kunne stille dig mange flere spørgsmål, men jeg skal jo også stoppe igen :-) Det er ærgerligt at der så langt over til dig, for jeg er sikker på du ville være en god makker at have på sidelinjen både i vores havesnak, men også på sund kost området.

  Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne være så skønt og det er også noget af en frister. Jeg kan mærke at det arbejder på højtryk i de grå hjerneceller og lysten er der også, men der er lige et par millimeter der skal overvindes. Det er jo ikke kun idag og i morgen, men også de næste mange uger. Hvis det skal have effekt. Knus herfra.

   Slet
 4. Det er skønt med hornvioler. De er også at finde i min have :-)

  Ha' en dejlig dag.

  Knus Birgtitte

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Smukke hornvioler du viser.....en rigtig forårsblomst.
  Må vist også ud og plante mine i krukker.
  Rigtig god solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
 6. Hornvioler er helt bestemt også en af mine forårs farvoritter! Du frister jo med disse billeder, jeg må nok snart ud og handle lidt! :o)

  Kh. Mia Elvira

  SvarSlet
 7. Skønne fotos af hornvioler - signalerer forår :-)

  SvarSlet