Bed & Breakfast

tirsdag den 2. april 2013

En plads i solen


Det er lige hvad jeg havde i går eftermiddags, noget så dejligt at sidde der med næsen op mod solen. The af lakridsrod og i skålen æblekage, kogt på de sidste æbler fra haven. Hos mig er flødeskummet skiftet ud med DDV youghurt 7% ( fra De danske vægtkonsulenter) youghurten er tilsat lidt vaniliekorn og flydende sød, og så et drys mandelflager på toppen, uhm....

11 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud! Vi trænger også så meget til den sol, hvor har det været dejligt i påsken.
  Kh. Susanne

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud, og tilbehøret lyder også godt :) Jeg kan godt lide lakridste, det er ikke alle, der kan det.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Hvor ser det dejligt afslappende ud, Te i koppen og den dejligste æblekage, hvad mere kan man næsten ønske sig.
  Nu kan vi kun håbe på at solen vil skinne i rigtig mange dage, så der bliver flere muligheder for at drikke kaffe/te i haven.
  Har det ikke været svært at leve efter DDV koncept, jeg forsøgte for 6 år siden, men løb lidt surt i det med alle grønsagerne, plus min mand kom til skade ved en arbejdsulykke hvor jeg måtte lege sygeplejeske i næsten 1 måneden bagefter. Men jeg har stadig alle opskrifter og lign. liggende til et tidspunk hvor ånden falder over mig igen. Det skulle den helst have gjort for længe siden, men efter min egnen ulykke for 3 år siden, er det ikke lige der overskuet har ligget.
  Rigtig god dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia.
   Det var ikke så svært, som jeg havde troet . Når først man er i det og kommer til de ugentlige møder, med inspiration og samvær med de andre. Der er mange fif til hvordan man klarer nødsituationer, så man ikke dumper i. Jeg havde det faktisk sådan at jeg ikke ville forurene min krop med noget jeg ikke skulle spise, var faktisk lidt hjernevasket :-) men ellers virker det jo ikke, hvis man snyder/synder for meget. Det er straks sværere at holde vægten nu, hvor det er tilladt at spise noget af det fra før. Men langt hen ad vejen følger jeg stadig kostprogrammet, med alle de daglige grøntsager, meget lidt brød og ingen sukker. Med hensyn til grønsagerne gælder det om at variere dem meget, det går ikke kun at spise gullerødder, for så bliver man virkelig træt at det.
   Der er mange nye kogebøger fra DDV, og synes at de er langt bedre end de ældre, specielt er jeg meget glad for en der hedder supersund og slank i frokostpausen. DDV har lavet flere færdigretter, der kan redde en når man er i tidsnød, eller på døgnvagt. Der er jeg helt afhængig af DDV lasangen :-) De har også lavet en pizza, ikke verdens bedste ( mener min mand), men helt god, når der kommer salat og hjemmelavet dressing ovenpå. Min mand spiser det samme som mig og savner ikke sine kartofler, men er rigtig glad for den nye kost også. Den nye kost byder på rigtig mange lækre, sunde desserter, som kan spises med god samvittighed. DDV har lavet en ispind med vanilie/chokolade (på størrelse med en magnum) den er rigtig god og alle jeg har budt den, synes godt om den. Dem har jeg altid i fryseren, en is tæller en kvart mælkeration, + 3 kryds i ekstra. Men det er virkelig rart, at man ikke skal føle sig snydt, når de andre får is. I det hele taget gælder det om at man ikke føler sig snydt, hvad angår lækkerier, men bliver i stand til at lave lækre, men sunde varianter. Superbedst forhandler mange af DDV produkterne. Held og lykke når du kommer igang igen, men husk at lidt udskiftning i retterne, er bedre end ingenting :-)

   Slet
 4. Det lyder lækkert :)
  God ide at tage en pause fra alt det man skal nå og bare slappe af og nyde solen <3

  Ha' en dejlig dag.

  Knus Birgitte

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig godt ud.
  Jeg har endnu ikke sat stole ud.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da bare livet når det er bedst. :-)
   Kram
   Birgitte

   Slet
 6. Hej Anette.Der er da ikke noget bedre end solen-te og kage i solen.
  Dejligt ser det ud........vi suger jo det gode vejr til os.Knus Jette

  SvarSlet
 7. Det der - det er luksus med luksus på :o)

  Jeg var på DDV kostomlægning for 6 år siden og smed næsten 10 kg. Mange af opskrifterne hænger ved endnu, og ind i mellem bliver der købt DDV yoghurt med hjem. Frosne hindbær blendet med yoghurt, sødemiddel og vaniliekorn er stadig min ynglings ;o)
  Og grøntsagerne (dog ikke i samme mængder...) kan jeg slet ikke undvære.

  Knus til dig.

  SvarSlet
 8. Det ser bare rigtigt dejligt ud, hvor må du ha' nydt det.
  Jeg havde ellers sån på fornemmelsen at du var af typen der ikke kan sidde stille. Til tider er jeg selv slem til at få øje på en hel masse der skal gøres og så blir kaffen kold ;o)

  SvarSlet
 9. Uhm det ser dejligt ud :0) Vi nød også solen - hos hos stod den dog på kaffe og snobrød ;0) oplagt hygge for børn og voksne, der skal brændes haveaffald af..
  God aften

  SvarSlet