Bed & Breakfast

torsdag den 24. august 2017

Besøg en spændende have som er åben for første gang.

Elsker du at tage på besøg i spændende haver, så prøv at besøg Jeannett Fruergaards smukke have på landet. 
Det er første gang Jeannett åbner havenlågen, hvilket jo i sig selv er meget spændende og en grænse at overskride, flagrende sommerfugle i maven og masser af gøremål inden havelågen kan åbnes.
Jeannett kender jeg fra blogverdenen hun har bloggen Ævlebævle, jeg har mødt hende i virkeligheden ved flere lejligheder, og nu har jeg se hendes have med egne øjne. 


En helt vidunderlig og meget spændende have, hvor der er rigtig mange græsser og stauder, kombineret på den smukkeste måde. Et er sikkert, jeg vil gerne have flere græsser og sentblomstrende stauder i min have.


Garagen var opgraderet til det den fineste kaffestue man kan tænke sig. Rustikke brændevægge, borde lavet af gamle døre og smukke skodder hængt op over, med hængende planter ude over kanten. Små vaser med snittebedets blomster prydede bordene. Det var simpelthen så flot og gennemført.


Rundt om i haven var de skønneste buketter.


Bag drivhuset et pottebord med dagens høst i køkkenhaven.


Det er virkeligt haveguf.


Kastaniehegn afsluttede køkkenhaven ud mod frugthaven.


Snittebedene bugnede af blomster. Et meget smukt syn.


Skønne krukkeopstillinger manglede heller ikke.


Jeg kan varmt anbefale et besøg i haven, der er så meget inspiration at hente. Jeg har kun vist en meget lille del af alt det der er at se og opleve.


Haven er åben d. 26-27 august og 9-10 september fra kl. 10-17.

Jeannett Fruergaard, Gl. Skolevej 3, 7850 Stoholm, tlf. 30498455

Der serveres kaffe og hjemmebagt kage i super hyggelige omgivelser.


Du kan se mange flere billeder fra haven HER samt Jeannetts egen beskrivelse af åben have arrangementet.

PS. Jeannett havde det lækreste udekøkken og spiseplads på en fin overdækket terrasse, lige udenfor køkkendøren. Det skal jeg nok vise senere, der var så mange fine detaljer og gode ideer.

13 kommentarer:

 1. WAuuuuuW hvor er det dog en smuk have Jeannett har !! Og nogle flotte billeder du har taget Anette :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en helt fantastisk smuk have. Hvis du kan skulle du unde dig selv at se den. Er sikker på du vil elske den.

   Slet
 2. Hvor er det spændende, at se dine billeder contra Jeannetts egne. Det ser så skøn ud.Jeg er også imponeret af hendes græsplanter hvor er de bare smukt placeret. Den må helt sikkert besøges. Hygge herfra.

  SvarSlet
 3. Dejligt at du også kom ud at se Jeanetts smukke have, vi var der i søndags og jeg faldt også totalt for de smukke sensommerstauder og græsserne og alle de andre fine ting som du viser her.
  Fine billeder :)

  SvarSlet
 4. Så smuk en have og så mange fantastisk indbydende ideer som du har fanget. Jeg gad i den grad godt til åben have hos Ævlebævle mega max smukt.

  God dag
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Ja det er virkelig en have der er et besøg værd. Den er bare så flot og gennemtænkt. Vi var så heldige, at Jeanett åbnede havelågen for os for tre uger siden, da vi ikke kunne de weekender hun har åbent.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 6. Jeg kender kun haven fra billeder, men jeg drømmer om at se den i virkeligheden ... Tak fordi du deler ud af dine oplevelser i Jeanettes skønne have :-)

  SvarSlet
 7. Tusind tak for tippet om en ny åben have. Det ser spændende ud, og det allerbedste er, at det ikke er så langt fra, hvor jeg bor. Ikke nær så langt, som ud til dig og din skønne have, som jeg ville besøge igen og igen, hvis den lå lidt tættere på. Dejligt, at der var lidt på din blog i dag!
  Mvh. Bodil Riis.

  SvarSlet
 8. Jeg har også besøgt haven og tilslutter mig din anbefaling - har man mulighed for det, er haven absolut et besøg værd. Smukke bede, smukke farver og gode detaljer.

  SvarSlet
 9. Hei Anette. Jeg har fulgt bloggen til Jeannett lenge, og det er en flott hage. Takk for at du deler på bloggen. God helg til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 10. Lindas as imagens.
  janicce/Brasil/RS

  SvarSlet
 11. at Jeanett åbnede havelågen for os for tre uger siden, da vi ikke kunne de weekender hun har åbent.


  หนังตลก

  SvarSlet
 12. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังสยองขวัญ

  SvarSlet