Bed & Breakfast

fredag den 14. oktober 2016

Når rødder bliver til rod.

Flere steder på vores flisegange, var der kommet buler, eller nedsynkninger, så belægningen var blevet lidt ujævn og rodet. 

Fliserne har været pillet op, og flere kraftige rødder er blevet fjernet. Der er rettet op med nyt sand, og fliserne lagt igen. Selv en bregne kan løfte en flise. Nogle steder var det myrene der efter flere års hærgen havde fået fliserne til at ligge ujævnt.

Vores søn har holdt nogle feriedage, så han var forbi en dag og ordne belægningen. Han var ca. 7 år, da fliserne blev lagt, så det er knap 20 år siden. Projektet var et fællesprojekt, så alle hjalp til. Vores unger har altid godt kunnet lide at være med, de byggede bla. en kongestol, som dog ikke blev stående, da fliserne jo skulle lægges på gangen.


Nu er der rettet op på alle ujævnheder, så mon ikke gangene holder 20 år igen :-)

Det er både dejligt og hyggeligt, når en af ungerne kommer forbi og har tid og lyst til at hjælpe.

Rigtig god weekend.

2 kommentarer:

 1. Kære Anette.
  Det er dejligt at få fliserne lagt rigtigt igen. Jeres søn er vist flink til at hjælpe.
  Har fået læst de sidste par indlæg. Hvor er du et ordensmenneske, dejligt når alt har sin plads og er rent og klar til næste sæson.
  Hvor er det fantastisk med alle de dahlia der blomstrer. Vores er vist færdige for i år, men så vidt jeg husker kom de også lidt før i blomst.
  Jeg glæder mig rigtig meget til vi ses igen i din Julehave.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 2. Det må være fantastisk at have så interesserede børn. Sådan at de vil hjælpe og tage del i din have. Det ser man ikke ofte. De må være yderst godt opdraget.
  Sikke en varme og sammenhold det spreder.

  Rigtig skøn lørdag
  Charlotte

  SvarSlet