Overnatning / Glamping

onsdag den 25. november 2015

November måneds havetv i morgen aften.

Så er det i morgen aften at november måneds havetv fra Fru Pedersens have kommer. Det korte program i midt-vest nyhederne kl 19.30 og 19.55 det lange program på Mokka. De kommer til at handle om julehaven, hvordan vi pynter haven til vinter/jul og så bliver der masser af julelys :-) tips og ideer, små søde nisser og julestemning.

Det er også de 2 sidste udsendelser her fra haven, udover årskavalkaden, som bliver sendt i juledagene.

Til næste sæson skal vi ikke lave faste månedelige programmer.
Det er vemodigt, fordi vi har haft det rigtig sjovt og lært en masse. Vi kommer til at savne de faste besøg af Margit og Hans.

Men det er ikke nogen hemmelighed at det har været et stort arbejde, som har taget meget tid. Men en tid vi kan se tilbage på med stor glæde, tilfredshed og stolthed. Det er blevet til over 30 udsendelser i de 2 sæsoner vi har lavet havetv. De ligger stadig på TV midt-vests hjemmeside, og kan ses hvis man har lyst.8 kommentarer:

 1. Glæder mig til udsendelsen. Det har været en stor fornøjelse at følge alle udsendelserne. Flere af dem har jeg set mere end 1 gang.
  Mange hilsner fra Hanne i Kalvehave

  SvarSlet
 2. Bodil Riis Christensen26. november 2015 kl. 09.12

  Hej Anette. Jeg glæder mig også rigtig meget til at se udsendelsen i aften. Jeg begynder først i dag og de næste dage med at pynte udenfor, så tidspunktet er perfekt, og jeg ved jo allerede nu, at der er megen inspiration at hente. Jeg har nydt alle dine blogindlæg om udepyntning og noteret nogle ting, som jeg vil prøve at efterligne. Det bliver nok ikke helt på samme niveau, men det gode ved dine idéer er (og jeg har sagt det før),at nogle af dem er ret enkle og ikke særligt krævende, ej heller for pengepungen. Rigtig god weekend.
  Mvh. Bodil Riis.

  SvarSlet
 3. Jeg har virkelig nydt alle udsendelserne fra din have. Dem kommer jeg godt nok til at savne! Håber at de lader de gamle udsendelser ligge i lang tid
  Men jeg forstår godt at det har været et stort arbejde på alle måder. Og den tid og kræfter kan du helt sikkert bruge på alle de andre ting, som du har sat igang.
  Tak for nogen fantastisk dejlige udsendelser!
  Kærlig hilsen Vibeke

  SvarSlet
 4. Det er da en smule vemodigt, også jeg har nydt udsendelserne. Jeg må vist starte en omgang private genudsendelser, forhåbentlig bliver de liggende længe på hjemmesiden. Nu vil jeg nyde sidste omgang i aften!

  SvarSlet
 5. Tusind tak for alle de skønne udsendelser fra din flotte have. Ja, det må ha' været et kæmpe-arbejde! Du et altid så flittig og så sød og imødekommende. Vi besøgte dig i går (4 fra Viborg) og nød det, trods det våde vejr. Tak Anette �� venlig hilsen Annalise Lønstrup

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Også et tak fra mig for alle de gode udsendelser. Jeg glæder mig til aftenens program. Det er flot gået, at I har lavet så mange udsendelser. Nu kan vi jo håbe på, at de bliver genudsendt!

  SvarSlet
 7. Nå har jeg sett den lange utsendelsen og skulle gjerne vært på besøk i din julehage.
  Men inspirasjon gir du og nå skal her pakkes julegaver :)
  Håper forøvrig at der kan komme flere tv-program etterhvert.
  Vennlig hilsen Elisabeth

  SvarSlet
 8. Sikken en dejlig udsendelse fra Julehaven. Så dejlig og tak for al din inspiration du har vist i programmet.
  Godt at jeg kan gå ind og se udsendelserne igen og igen ....
  God 1.advent til dig og din familie :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet