Overnatning / Glamping

tirsdag den 10. november 2015

Fru Pedersen til blomsterstyling.

Forrige lørdag hold jeg fridag, hele dagen. Jeg var på besøg hos Margit Bruun, Bruuns have. Margit havde inviteret Iben Riis, som blomsterstylede os alle. Det var en rigtig dejlig oplevelse og en helt fantastisk dejlig dag. At mødes med andre blomsterelskere, snakke, grine og udveksle ideer, og en for en blive forvandlet og forkælet af Iben.
Iben er en blomsterkunstner, der kan forvandle og forskønne enhver, hendes søde og milde væremåde er så behagelig og dejlig, man føler sig i trygge hænder.

Du kan se et indlæg HER om hvad Iben Riis har skrevet og vist på sin blog, om mig og de andre smukke blomsterstylede kvinder.

Margit Bruun har også lavet et indlæg om dagen, det kan du se HERSmukke blomster i de fineste nuancer.Et sjældent syn at se mig med udslået hår. Det sker faktisk aldrigt, men Iben plagede :-)


Fru Bruun og Fru Pedersen fik rigtigt snakket julehaver, de åbner begge på lørdag. 


Her et smugkig fra Bruuns vidunderlige julehave. Margit er en sand mester i smukke dekorationer, fine detaljer og opstillinger/stilleben. Du kan se hvornår Bruuns julehave er åben HERMin egen julehave, kan du se mere om HER

8 kommentarer:

 1. Hvor er I altså fine med de skønne blomster på hovedet....og sjovt...det er godt at grine sammen med andre blomsterpiger med fælles interresse.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
 2. Kære Anette Du ser aldeles vidundetlig ud, smukt med det løse hår. Kan godt forstå, at det ikke er så praktisk når du har travlt med at ordne julehave. Kh Tina

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Utrolig flotte billeder, Men det er også utroligt flotte kvinder på billederne uanset med blomster eller uden.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Man kan bare se at I har haft en dejlig dag :-) Og smukke ser I alle ud!

  SvarSlet
 5. Sikke en vidunderlig dag, i alle er utroligt smukke-og stor ros til Iben, hun er DYGTIG! Du ser fantastisk ud med med udslået hår, godt du blev overtalt:-)

  SvarSlet
 6. Så fine I er, kan godt forstå I hyggede jer sammen ;-) VH Carina

  SvarSlet