Bed & Breakfast

søndag den 12. april 2015

Aprils hvide blomster.

I den hvide have, er der lige nu  hvide forglemmigej, hornvioler, tusindfryd, hyacinter og narcisser. 
Havde helt glemt, hvor meget de hvide blomster lyser i mørket, men blev lige mindet om det her i aften, da jeg var ude og lukke for fjerkræet.


Hvidt, grønt og zink klæder hinanden så godt.


Vi har de sidste dage kunnet nyde en blå himmel og milde temperaturer, men i dag skiftede det og skitøjet måtte på igen, håber det snart skifter igen :-)


10 kommentarer:

 1. Så fint det med de hvide blomster. Ja, zink er godt med hvidt, og med blåt og med grønt og med..... Det er favoritten her, passer rigtig godt i haven. Ja, lad os håbe, vi snart får lov at smage forårsvarmen igen - det er altså lidt sjovere end stiv kuling og kulde.

  SvarSlet
 2. Jeg har lige læst artiklen om dig i ISABELLAS, hvor er det nogle smukke billeder fra din have Anette. Det kan du godt være pavestolt af. ;) Du har indrettet dig meget elegant og stilsikkert, - gennemført æstetik. STORT THUMBS UP HERFRA! ;)

  SvarSlet
 3. Du har ret i at det hvide lyser op, sidder her og beundre mirabelletræet uden for vinduet:-) Er glad for det regner, for her er tørt, men hvor er det dejligt med lune dage. Smukke opstillinger, og god dag til dig!
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 4. Hvor er de smukke :0) Var faktisk ikke klar over at man kunne få hvide forglemmigej, de må da vist lige indkøbes til mit hvide hjørne i haven..
  Da jeg var på messe her i weekenden, havde jeg nogle lyserøde forglemmigej med og der var flere der måtte hente og mærke..de troede man kun kunne få dem i blå og troede derfor de lyserøde var kunstige ;0)
  Rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 5. Kære Anette.Hvide blomster er jo også mine ynglingsblomster...................og de ser ganske rigtig godt ud med blomsterne...........og lidt grønt.
  Har også nydt det milde vejr medens vi har udvidet mit potteskur.
  Men i dag blæser der en rigtig strid og kold vind..............lidt ØV.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Jeg tænkte lige over det i dag, da jeg gik med hunden og snusede til mirabellerne. De er den første hvide bølge i landskabet. Så kommer de prikne slåen, derefter hæg, tjørn og til sidst hylden. Den ene hvide bølge afløser den anden hele foråret, og så bliver det midsommer :-)
  kh, Karen

  SvarSlet
 7. Vad vackert!!! Vitt, grönt och zink, helt underbart!

  SvarSlet
 8. så flot og jeg har det som fleste andre der skriver, at forglem mig ej i hvid, er for mig også ukendt. Kan det passe at blomster der er hvide er mere vanskelige end f.eks. lilla/blå og lyserød/rød/orange blomster? Jeg synes at opleve at hvad jeg igennem den tid jeg har haft have, og det er alligevel 23 år, planter af stauder eller andet der skal blomstre med hvide blomster, forsvinder efter få år. hvor de andre planter forbliver og stortrives. De eneste jeg har tilbage der er hvide er to kugleprimulaer og to hvidtjørn.
  Men det er skønt at se hvordan de trives ved dig, så det nyder jeg :-)
  Kh Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten.
   Jeg synes nu at de hvide stauder i min hvide have trives godt. Jeg har ikke tænkt på at der skulle være flere der der forsvinder end ellers i haven. Måske har du bare været uheldig.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 9. Hvor ser det smukt ud, jeg elsker de hvide forglemmigej, de er simpelthen så søde. Dem må jeg selv have anskaffet mig til haven næste år.

  SvarSlet