Bed & Breakfast

lørdag den 28. juni 2014

Flere genbrugshavemøbler.

Her er endnu et sæt af de brugte havemøbler jeg fik af min veninde for nogle uger siden. Dette er et bord og en liggestol i bambus. De har fået en plads i et kedeligt hjørne, hvor der kun gror lidt vildt græs. Der er også noget bar sandjord, som vidner om det store grantræ Bodil lagde ned i efteråret, hvor roden nu er gravet op.  Selv om sættet er gammelt, lyser det op i hjørnet. Det har fået selskab af et par sukkulenter, tæppe og en kurv med glas og hvidvin. 
Nu er den kedelige plet blevet et hyggeligt blikfang i haven.

4 kommentarer:

 1. Ja der skal ikke altid en masse til for at det oser af hygge - men du er suveræn til "lige" at pifte en hver kedelig krog op ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Det er altså lidt svært at forestille sig at der er "kedelige kroge" hos dig ;0)
  Men den ser rigtig fint ud, den lille hyggeplads her..
  Ha' en dejlig weekend

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Kedelige kroge husker jeg ikke at der findes i din have.

  Du plejer at være god til at få det hele til at ligne en million uanset om det er omkring huset, skurvognen, hønsegården, køkkenhaven eller i den bageste ende af haven.

  Håber der er rigtig mange der har lagt vejen forbi dig igår lørdag og at der vil komme rigtig mange idag søndag, når vi lige når lidt længere op på dagen. ( det er jo lidt tidligt, lige nu 3.43 viser uret.)

  Knus herfra det midtfynske, Pia  SvarSlet
 4. Hej Anette.JA !! til din store og dejlige have kan du jo sagtens bruge masser af siddepladser.Og hyggeligt ser din nye plads ud.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet