Bed & Breakfast

lørdag den 7. juni 2014

Frodige grøftekanter.

Gennem den nederste del af haven, løber der en grøft. der er frodige grøftekanten og endnu er der lidt vand i. Senere på sommeren tørrer den ud. Lige nu blomstrer de gule iris. De liver op i alt det grønne.


Tænk at vi bor midt i sådan en frodig, smuk dansk natur. Det er bare at nyde det. Roen, stilheden og den friske luft.12 kommentarer:

 1. Det ser skønt ud med naturen lige i baghaven... - og hvor har du ret, den er fantastisk den danske natur.... God pinse til jer

  SvarSlet
 2. Ja det er frodigt ud og hvor smukt den gule iris lyser op i landskabet lige nu!

  SvarSlet
 3. Kære Anette.
  Hvor er den smuk, den gule Iris.
  Rigtig god Pinse til dig og John.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 4. Hej Anette
  Ja det er en utrolig dejlig plet du bor på/har, og hvor har vi nydt at få lov til at opleve det. Tusinde tak for sidst, det var en helt fantastisk oplevelse at besøge dig i dit kreative univers.
  Have Knus
  Anita

  SvarSlet
 5. Ja skønne danske natur, og utrolig smukke billeder fra grøftekanten, gad vide om det er der din bro går over, den som gjorde mig lidt nysgerrig, i et andet indlæg
  Kan godt forstå du nyder og sætter pris på jeres plet!
  Rigtig god pinse:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke lige der hvor broen er, men der er også de smukkeste grøftekanter, men det er den samme grøft :-) bare længere henne.

   Slet
 6. Det ser dejligt ud med vand, grønne og gule vækster. Rigtig frodigt og saftigt!

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 7. Sikke et skønt sted - fantastisk frodigt!

  SvarSlet
 8. De gule iris blomstrer også nede ved vores bæk - sammen med masser af andre vilde blomster - dagpragtstjerner og alle de hvide skærmplanter - det er så skøn en tid. God Pinse :-)
  vh/Karen

  SvarSlet
 9. Skønt og frodig.... jeg har altid misundt folk der har søer eller åer i baghaven, indtil jeg læste om en der (naturligt nok) havde Snoge ved åen...... så standsede min misundelse...jeg er r æ d s e l s s l a g e n for snoge (og alle andre slager)..... så ingen naturlige vandløb til mig, tak :) :) :)

  SvarSlet
 10. Et virkeligt flot element i haven og som jeg forstår på dig, så er det en ren "foræring". Det må være en drøm, at bo i sådanne omgivelser.

  SvarSlet