Bed & Breakfast

lørdag den 6. juli 2013

Vandpumpen.

Den gamle vandpumpe i den hvide have, har lige nu selskab af en hvid digitalis. En lille snegl med hus på ryggen har fundet vej op i en af fingerbøllene. 
Lyden af vandet, sådan en stille morgen, hvor fuglene synger og solen titter frem, er noget af det skønneste, og en lise for sjælen.
Det kan kun blive en fantastisk dag. 
God weekend.

7 kommentarer:

 1. God morgen
  Hvor ser det fint ud med den gamle vandpumpe - og "Søren snegl" :0)
  Her skinner solen også fra en næsten skyfri himmel og der står familieskovtur på programmet idag - jo jeg giver dig fuldstændig ret -det kan kun blive en fantastisk dag..

  God weekend
  KH.

  SvarSlet
 2. Tak! Og god weekend til dig!

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Jeg kan næsten høre vandstrålen ramme bajlen, det var en af de ting vi beundrede rigtig meget da vi besøgte dig i julehaven. Der er noget med det vand, som har en helt beroligende effekt. Bare det ikke kommer fra store pumper der pumper vandet op til vandløb igennem haven. Det har jeg oplevet i en have, hvor det blev til støj og sus istedet. Det var ingen nydelse.
  Rigtig god weekend. Det kan vist ikke blive andet med det vejr de lover os.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Det er så fint, at du har vand i den gamle, charmerende pumpe. De fleste har jo bare en stående til pynt. Den hvide digitalis klæder
  den røde pump godt.
  God Weekend!
  Jette

  SvarSlet
 5. Den ser helt forelsket ud, den Digitalis :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Dejlige stemnings billeder fra din have.Smukt med den hvide digitalis op af vandpumpen.God aften knus Jette

  SvarSlet