Bed & Breakfast

tirsdag den 30. juli 2013

Morelhøst.


Morel høsten er i fuld gang her. Aldrig har vi haft så mange. 6 10liters spandefulde indtil nu, plus dem vi har spist :-)
Mine forældre er de glade aftagere, og så kommer der nogle tilbage igen, i form af færdig syltetøj, uhmmm......

7 kommentarer:

  1. Hej Anette

    Uhmmmm, skønne moreller, Pas på inden i spiser jer en mavepine til.
    Hvor er du heldig at din mor har mod til at gå igang med det store stykke arbejde, men der er ikke noget skønnere end hjemmelavet syltetøj.
    Her er det som regel jordbær, hindbær og blomme marmelade der kommer fra min mor.
    Rigtig god dag, Anette

    Knus herfra det midtfynske, Pia

    SvarSlet
  2. Og nu er der taget sten ud af dem alle, og det færdige resultat blev 27.6 kg, som er kommet i fryseren foreløbig.

    SvarSlet
  3. Det er da en ordenlig portion.
    Her venter jeg på at æblerne modnes så der kan blive lavet æblegele.
    Brombærrende kommer der også her en del af, som sikkert skal bruges til et eller andet.

    SvarSlet
  4. Moreller - så er man fluks tilbage i barndommen med stopfuld mave.

    SvarSlet
  5. Nej hvor lækkert, så mange har vi ikke haft, vi kunne nå at spise dem alle, mens de var modne, ja fuglene fik også nogle.

    SvarSlet