Bed & Breakfast

søndag den 29. juli 2018

Artikel i Morgenavisen Jyllands posten.

I dag var der en havegæst der viste mig et udklip af dagens avis, med en artikel om min have. Så her til aften måtte jeg en tur i Brugsen, og tænk de havde lige et enkelt eksemplar tilbage, hvor heldig kan man være. Jeg vidste godt at artiklen ville komme, men have ikke helt styr på hvornår.

Den flotte artikel er skrevet af Nina Evald, som også har taget de flotte billeder.7 kommentarer:

 1. hvor er det bare flot med sådan en artikel.. stort tillykke.

  SvarSlet
 2. Endnu engang stort TILLYKKE Anette, det er flot sådan at komme i Jyllandsposten. Og heldigt der lige var et eksemplar tilbage:-)))
  Fortsat rigtig god sommer
  Knus Anette

  SvarSlet
 3. Frederikshavnerne30. juli 2018 kl. 11.05

  Kære Anette. Flot artikel, det er jo som at være der selv. Om ikke før, kommer vi til lysaften, når du nu ikke har julehave i år. Masser af hilsner Henrik og Else

  SvarSlet
 4. Cool sådan at være i JP! :-)
  Du gør det bare SÅ godt....

  SvarSlet
 5. Tillykke med artiklen :-)Det er så dejligt, at der stadig er masser af presseinteresse for jeres skønne have. Jeg læste den selvfølgelig til søndagsmorgenmaden, og det var skønt, at der endelig var noget interessant i det tillæg. Jeg læser faktisk kun boligtillægget, fordi jeg håber, Nina Ewald har noget med :-) Ellers er det alt for meget design og sære stole, der får spalteplads - ikke noget med rigtig hygge som hos jer.
  Knus og kh, Karen

  SvarSlet
 6. Ja, jeg glemte lige, at jeg var logget på med arbejdsmailen :D Det var bare mig, der er den unknown ovenfor.

  SvarSlet