Overnatning / Glamping

fredag den 6. april 2018

Blogger event med spanske margueritter.

Reklame.

I onsdags var jeg en tur på Fyn til blogger event hos Gartneriet 3 kanten. Et stort gartneri hvor hovedproduktion er spanske margueritter. For mig har spanske margueritter, osteospermum Sunny
aldrig været en sommerblomst jeg måtte have. Men det blev det pludselig, for sikke smukke farver og planter. Jeg var helt og aldeles betaget.

Efter velkomsten fik vi en rundvisning på gartneriet, frokost og workshop. Og ikke mindst så vi det allerhelligste med nyheder og udvikling af nye sorter. Her fik vi alle lov at give vores bund på næste års nyheder.

Så mange smukke farver, her kun et lille udvalg.

Denne cremefarvede med gammelrosa skær er jeg særligt begejstret for.


De stærkt orange vil jeg elske at bruge i sensommeren, sammen med græskar og græsser. Spanske margueritter tåler efter en sommer i haven ned til 4 minusgrader. De spanske margueritter findes i mange varme brændte nuancer. Geniale til en indian summer.


Workshop hvor vi fik lov at lege med alle de fine planter. Fru Pedersen i sit es.


Gartneriet har også en stor produktion af lavendel. Et imponerende syn og vidunderlig duft.

Flere store drivhuse med dette imponerende syn.

Lavendlerne produceres også i minipotter, som er geniale som kuvertblomst, når der skal holdes fest. Også fine i små stilleben.


Gartneriet har også produktion af de forskellige kongelige pelargonier.

En helt fantastisk spændende dag, hvor jeg både lærte nyt, hilste på både kendte og nye bloggere og instagrammere. Fik hovedet fyldt op med ideer og ikke mindst, en forsmag på sommeren. Sommeren som i år gerne må blive solrig, lun og rigtig lang.

Har du lyst kan du læse meget mere om Gartneriet 3 kanten HER






2 kommentarer:

  1. WOW hvem der bare havde været med der. Den cremefarvede med rosa skær er jo vildt bedårende. Og så alle de lavendler.... sikke en duft der må have været. virkelig en dejlig dag du fik der.
    Rigtig god weekend

    Kærlig hilsen
    Lone

    SvarSlet
  2. virkelig en dejlig dag du fik der.


    Royal1688

    SvarSlet