Bed & Breakfast

mandag den 26. marts 2018

Fru Pedersens have i Hjemmet.

I sidste uge var der en artikel i Hjemmet om min have. En rigtig fin forårs artikel skrevet af Nina Ewald.
Faktisk vidste jeg ikke at det var nu artiklen kom i bladet, men min svigermor sagde til mig i lørdags, ja a så dæ da i a blå, hvilket blad spurgte jeg, ja Hjemmet, det ugeblad får hun nemlig hver uge. Så det var jo heldigt hun havde genkendt haven og mig i bladet, ellers var det ikke sikkert jeg havde opdaget det.Min PC har været i stykker, så derfor har der været så stille her på bloggen. Jeg troede ellers jeg kunne lave blogindlæg fra Ipaden, men der kunne jeg kun se de billeder jeg tidligere havde brugt. Er der nogle af jer andre bloggere, der har en Blogger blog, der laver blogindlæg fra Ipaden, hvis hvordan får i så adgang til de billeder i har liggende på Ipaden.

6 kommentarer:

 1. Hej Anette, det ser ud til at være en rigtig dejlig artikel, tillykke med den - desværre er det nok for sent nu at få fat i bladet.
  Jeg har en Blogger profil, men har ikke prøvet at lave indlæg fra Ipad - det virker umiddelbart ikke nemt.
  Håber dine pc-problemer løser sig :)
  God påske.
  knus, Ulla

  SvarSlet
 2. Til lykke med artiklen! Du har da snart været omtalt i alle medier, Anette :-) Og det er fortjent! Godt at høre at du har været stille "bare" pga. pc-problemer. Jeg har hverken blogger-blog eller iPad, så jeg kan ikke svare på dit spørgsmål. Men jeg kan ønske dig en god tirsdag, forhåbentlig med tid i haven!
  Kh Nana

  SvarSlet
 3. Så fin artikel. Min mor rykker den med garant ud til mig.
  Alt hvad der står Fru Pedersen på :)))))))))
  Sådan noget ...... med din pc. Er jo ikke til at undvære. Håber snart den bliver lavet. Har desværre ingen gode råd.

  Knus og glad påske

  Charlotte

  SvarSlet
 4. Ser ut att vara en fin artikel och kul att ha en trädgård som verkligen uppskattas av andra. Trasiga datorer är inte lika roligt.

  Ha en fin Påsk! Carina

  SvarSlet
 5. Dejligt at se artiklen fra din skønne have på tryk. Jeg vidste heller ikke, hvornår den ville komme på!
  Rigtig god påske! KH Nina

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Jeg har ikke prøvet at blogge fra Ipad, men gør det engang imellem fra telefonen, via app'en fra Blogger.. Her har jeg adgang til de billeder der ligger på telefonen - både dem i "galleriet", men også dem jeg har downloaded eller fået tilsendt ( hvis jeg har husket at gemme dem). Det fungerer ok, men kan nu bedst li' at blogge fra pc. Her kan jeg nemlig flytte rundt på billederne i indlægget - det kan jeg ikke via app'en (eller jeg kan ihvertfald ikke finde ud af det). Her kommer billederne bare lige efter hinanden - efter indlægget..
  Men engang imellem tyer jeg alligevel til telefonen, hvis vi er "på farten" eller pc'en er i brug herhjemme ;0)
  Håber det var lidt svar :0)

  SvarSlet