Bed & Breakfast

fredag den 16. marts 2018

Forår på vej.

Selvom kulden igen bider og temperaturen ligger på minus, kan det ikke afholde mig fra at skabe lidt forårsstemning. Især hvor der er overdækket. Heldigvis kan de tidlige forårsblomster godt tåle nogle kuldegrader.

Vibeæg i små potter samlet på en skive af en træstamme, dem fra barnedåben, byder velkommen. Du kan se hvordan træskiverne blev brugt til barnedåben HERKræmmerhusene i gammelt kobber, var ved at se lidt trætte ud med den tørre fyr, så det er blevet skiftet ud med fine små hornvioler.En ægte forårsskønhed.


Rigtig god weekend.

4 kommentarer:

 1. Ja, det trækker lidt ud med det forår. Hornviolerne skal nok klare det, jeg kender ikke vibeægs kuldemodstand, men de står jo ved muren så det skal nok gå.
  Kobber kræmmerhusene er altså virkelig fine :)
  God weekend til dig også.

  SvarSlet
 2. Fritillariorna är så vackra med sina fantastiska mönster. Gillade de rostiga strutarna som du planterat violer i. Känns vårligt och härligt.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 3. Kære Anette.
  Hvor er det skønt med forårsblomster. Vi har stillet vores i udestuen, for de lover dagsfrost i Påsken.
  Dejligt at Anni er begyndt at sy igen, det tærer på kræfterne at få et nyt knæ. Vi glæder os over de fine æg hun har syet til os.
  Ønsker Jer en dejlig søndag.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 4. The fritters are so beautiful with their amazing patterns. liked the rusty strings you planted violets in. Feels warm and beautiful.

  หนังออนไลน์

  SvarSlet