Overnatning / Glamping

onsdag den 23. november 2016

Pyntet trellebord i julehaven.

 Da jeg var i gang med at lave julehaven, havde jeg en ide om endnu et trellebord, bygget af murertreller. Det skulle være magen til det jeg har i udestuen. Det skulle stå på den overdækkede terrasse ved gårdspladsen. Sådan et bord er heldigvis hurtigt lavet, når man har en Hr. Pedersen til at hjælpe sig.

Grunden til at det skulle være magen til det i udestuen var at der er hylde under, og det giver jo plads til endnu mere pynt. Hylden over var der i forvejen.

For mig er det helt perfekt at der både kan hænge og stå pynt i lag, jo mere jo bedre, meeen det skal passe lidt sammen i materialer, farver og proportioner. Jeg elsker at lege med tingene, så det tilsammen danner en flot helhed.

Kasser og kurve med gode sager fylder godt under bordet.


Gamle skøjter går man aldrig galt i byen med, når det jul.


Alle tingene, på nær skøjterne har været brugt i haven hele sommeren og efteråret. Men når det flyttes rundt, kommer det næsten til at virke som nye ting.

 Duen i støbejernsurnen har fået et nyt lag pudemos.

 Løgkassen er fyldt med nobelisgran, betonjulekugler, et gevir og dadelranker. Dadelranker fås hos blomsterhandlere. Betonjulekuglerne kan du se hvordan jeg laver HER

Trellebordet står godt på den overdækkede terrasse, hvor der nu er rigtig god plads, da havemøblerne er på loftet. Dog er en enkelt bænk blevet, så vi stadig kan sidde derude.


Det omtalte trellebord i udestuen, kan du se HER

3 kommentarer:

  1. Jeg kan slet ikke se bliver færdig med at se dine opstillinger Anette,hele tiden opdager man noget nyt og forundres. Det der gør dine opstillinger så unikke er sammenhæng,både mellem de ting du bruger, og ikke minst mellem opstillingen og omgivelserne. Hygge herfra.

    SvarSlet
  2. Det er bare SÅ fint. Her er så mye å la seg inspirere av. Jeg tror jeg går ut og begynner med det samme :) Hilsen fra Liv

    SvarSlet