Bed & Breakfast

torsdag den 17. december 2015

Link til årskavalkaden.

Her er link til årskavalkaden fra Fru Pedersens have 2015. Se den HER   Hvor har vi dog lavet mange projekter i år :-) sjovt at se igen, og gense alle de smukke blomster der var i haven.

Margit Vendelbjerg og Hans Trier Vittarp, som har lavet alle udsendelserne fra Fru Pedersens have, har lige modtaget en pris for at have lavet den serie på Mokka, der de 2 sidste år har haft de højeste seertal. Det er vi da meget stolte af :-)

Alle udsendelserne kan ses HER der er langt over 30.
6 kommentarer:

 1. Hej Anette. Det var hyggeligt at se årskavalkaden. Jeg håber så meget at er kommer mange nye udsendelser i det kommende år. Tusind tak for de inspirerende indslag fra jeres dejlige sted, som jeg har nydt så meget.:-) Du og din mand ønskes en rigtig glædelig jul. Knus fra Bente i Hillerød.

  SvarSlet
 2. Hej Anette!
  Og her blev kavalkaden til morgenhygge, jeg nød den stort, og imponeres over alt det i har fået lavet gennem et år:-) 1000 tak for fantastiske udsendelser! X fingre for at der måske alligevel kommer et "par" stykker mere i det nye år- udsendelserne røre ved haveglæde, passion, nærvær, hygge, frisk luft, et "simpelt" liv, og meget mere:-)))i gør en forskel, tak for det!
  Men kærlig julehilsen Anette

  SvarSlet
 3. Jeg har stadig til gode at se den, men er sikker på at den indeholder mange gode minder gennem et helt år. Så flot med pris for udsendelserne.
  Håber i nyder jeres ferie og hinanden. Her går børnene også på juleferie efter i dag. Det bliver så godt og alle mand trænger til det. Rigtig glædelig jul til dig og dine.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 4. Fantastiske udsendelser, når jeg bor i Skejby så kan de nær studeres og nydes:) Rigtig stort tillykke med den flotte velfortjente pris:)

  Rigtig skøn dag

  Charlotte

  SvarSlet
 5. Den skal ses, ligesom alle de andre, og fuldt fortjent til jer og Hans og Margit, det er bare tv, Når det er aller aller bedst, har nydt det hele. Tak for det til jer alle. VH Carina

  SvarSlet
 6. Godaften Anette. Tusind tak for en dejlig kavalkade fra jeres skønne have.Har nydt at se John og dit samarbejde med alle jeres projekter.Det må bare være dejligt.
  Og tillykke med prisen...........det er fuldt fortjent.
  God weekend Knus Jette

  SvarSlet