Overnatning / Glamping

torsdag den 14. august 2014

Link til august måneds havetv.

Til jer der ikke kan se TV Midt-vest, er her link til begge udsendelser.

Kort program HER


Langt program HER


9 kommentarer:

 1. Så fantastisk flotte programmer.
  Dejligt at følge dig :-)

  SvarSlet
 2. Hej Anette. Igen er der en ren fornøjelse at se levende billeder fra din have. Nyder at se haven imens du fortæller om haven, dagligdagen og viser frem hvad du finder af kreative ideer. Du giver mig en masse inspiration til min lille have og hvad der kan komme af nye ideer. Tak for en god "tur" i haven i august måned :-)

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Så kom jeg til tasterne igen.

  Det er med stor fornøjelse at se tv fra jeres vidunderlige paradis. Jeg sad klistret til skærmen allerede kl 19.30 og så den lange udseendelse på mokka først og da de indelige så fik lagt deres 19.30 udseendelse på nettet kunne jeg se den korte del.

  Sikken et dahlia flor og så alle de flotte farver og størrelse. Mon ikke det er pga af jeres jord at I kan lade dem ligge i jorden om vinteren. Jeg tror ikke det går i den jordtype vi har her.

  Som altid er det dejligt at se hvordan John og du arbejder sammen om de ting I for lavet rundt omkring. Der blev rigtig fint foran laden og godt du ikke fik dine fingre i klemme mellem stenene.

  Rigtig god dag til jer begge og endnu engang tak for kikket.

  Knus herfra det midtfynske, Pia  SvarSlet
 4. Da har jeg kost meg med månedens utsendelse av fru Pedersens have :D
  gleder meg allerede til neste.

  vh Elisabeth

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Tak for dejlige tv programmer fra din skønne haver......................nyder dem altid.
  Og sikke et blomsterflor med dine dahlia.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 6. Så fik jeg også set dette afsnit fra din skønne have og ekstra sjovt var det jo, fordi jeg lige havde været inde og se haven i virkeligheden idag. Det er et aldeles pragtfuldt sted I har fået bygget op. Tak for kigget både her og der... :o)
  Haveknus fra fru friis

  SvarSlet
 7. Kære Fru Friis.
  Tak skal du have.
  Uha det var en skam at jeg ikke kunne være hjemme, når i kom på besøg, for ville så gerne have mødt dig i virkeligheden. Men min mor har givet mig et referat af besøget :-) Glæder mig til at prøve kageopskriften du lovede min mor at sende, må håbe at mine fugle ikke æder mine surbær. Knus

  SvarSlet
 8. Hej. Det var et meget spændende og inspirerende indslag. Jeg blev meget glad for at se dine ærteblomster og georginer - sikke et blomsterflor. Det var så flot. Jeg kunne også godt lide dit krukkebed i de varme farver. Tak for en rigtig god udsendelse.

  SvarSlet
 9. Igen har jeg siddet med næsen klistret til skærmen :)
  Det er altså sådan en vidunderlig have du har og jeg er simpelthen så fuld af beundring for alt det du får gjort i dit skønne paradis!
  Og så er du en kæmpe inspirationskilde!
  Tusind tak for endnu et skønt kig ind i din vidunderlige have!
  Knus Vibeke :)

  SvarSlet