Bed & Breakfast

lørdag den 8. september 2018

Græskarhøst og forberedelser til lysfest.

I dag har jeg høstet de sidste græskar, det blev til 3 trillebører fulde i år. En fin høst synes jeg. De fleste i grå-grønne farver, som jeg allerbedst kan lide.

Vaskede og klar til brug i havens stilleben og opstillinger.

Mange fine farver og faconer, ikke 2 er helt ens.


Lanternevask er noget jeg har brugt lang tid på, for til lysfest/lysaftner skal lysene glimte og skinne i glassene, og det gør de ikke i snavsende glas. Det gør ikke noget at lanternerne er gamle og rustne, bare glassene er rene. Kasse efter kasse er nu pudset og klar til at blive anbragt rundt om i haven.


Når høst, planteindkøb og lanternevask er klaret, starter det allersjoveste, nemlig at forvandle haven til september/efterårsstemning. Samtidig med at der skiftes ud i stilleben og opstillinger, gøres der rent og vaskes af, så alt er frisk og fint.

Jeg nyder resultaterne, og glæder mig til d. 12 september, hvor den store lysfest starter. 3 aftner i træk, med over 300 levende lys i haven, der glimter, lyser og spreder en magisk stemning.


Lysfest/lysaftner d. 12-13-14 september 2018. Kl. 19-22
Fru Pedersens have
Skalstrupvej 36, 7570 Vemb
Entre 60kr. incl. kaffe/the og hjemmebagte muffins.

8 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Det bliver så smukt, det er jeg overhovedet slet ikke i tvivl om. Det ville have glædet mig rigtig meget at se, nu hvor du ikke har julehave iår, som har været fantastisk at opleve i alle de har som du har lavet den, men forstår godt du trænger til en pause. Jørgen har godt nok fri om onsdage, men skal møde på arbejde kl 6 i næste morgen og med en lang køretur og så kun kun 2 til tre timer søvn, ja så duer det ikke helt. øvøv. Så stornyder dine billeder. Ellers håber jeg I begge er friske og nyder der er blevet lidt mere stille i haven igen. Rigtig god søndag. Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Så super smukke græskar. Jeg har desværre ikke kunne finde nogle af de flotte i år. Men skal love for du har mange smukke.

  God søndag
  Klem

  Charlotte

  SvarSlet
 3. Det låter helt fantastiskt!! Och framgången ligger i förberedelserna :) Jag blev också förtjust i pumporna, som de heter på svenska. Vet du vilka sorter du odlar? Skulle gärna ha några av dem nästa säsong.

  Ha en fin söndag! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg køber frøene her, og vælger dem i de grå grønne farver. http://www.theplantexplorer.com/search.aspx?keyword=gr%C3%A6skar

   Slet
 4. Det bliver bare hyggeligt med alle de levende lys, god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 5. Tak for en fantastisk aften og for alt det arbejde du har været igennem for at vi dine gæster kunne få en fantastisk oplevelse. Det er altid en skøn oplevelse at gæste din have,det summer af positive kommentarer fra glade mennesker og man mærke hvordan folk suger til sig af dine smukke stilleben og den måde du har indrettet haven på. Du inspirerer og giver så meget af dig selv,så jeg personlig føler mig fantastisk priviligeret, ved at du deler din verden med mig. Tak fra hjerte af

  SvarSlet
 6. Er sikker på der bliver en fantastisk stemning i din have..

  SvarSlet
 7. Så mange skønne græskar. Håber I har haft nogle vidunderlige lysaftener. Jeg havde desværre ikke mulighed for at deltage i år.
  Rigtig dejlig søndag til dig og John

  Knus, Lone

  SvarSlet