Bed & Breakfast

torsdag den 19. februar 2015

Vintergækkelykke.

Lykken er at kunne plukke fine buketter af vintergækker, og nye indendørs i varmen.De små fine nøglehuls vaser er fra Anne Flohr, de fås hos Drømmegaven, du kan se dem HER 

Jeg fik den sart grønne vase sidste år, da jeg var så heldig at vinde en give away fra Drømmegaven, og i år har jeg selv købt den hvide. Synes de er helt perfekte til vintergækker, og andre små buketter.


Yndige sarte skønheder.


12 kommentarer:

 1. Ja de er flotte med vintergækker i, og vintergækkerne er også flotte.

  SvarSlet
 2. De er SÅ fine:-)
  Har selv tager gækker ind og hygget med dem i hele huset...

  SvarSlet
 3. Både vintergækker og vaser er så fine :-) Jeg bruger selv nøglehulsvaserne flittigt på denne årstid. Og du er så sød at du linker til Drømmegaven! Tak for det!

  SvarSlet
 4. Her kan vi bare fortsette å drømme om snøklokker. Tror de står på feil plass, men..så har vi noe å glede oss til:-))
  Tror påskeliljene kommer først hos oss.
  Fine vårlige bilder.!

  SvarSlet
 5. Yndigt både vintergækker og de fine små vaser :-)

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  De er SÅ fine de små nøglehulsvaser, jeg er også bare vild med dem, og du har ret, de passer perfekt til de små gækker.
  Det glæder mig du kunne lide mit indlæg fra vores dejlige besøg hos dig, jeg blev meget beæret over, at du henviste til min blog i dit forrige indlæg, og jeg skal da love for at jeg fik besøg, det kan man rolig sige kom noget bag på mig, TAK FOR DET.
  God aften
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 7. Jo de er yndige!! og som du siger så passer de rigtig godt i vaserne :-) - Jeg har ikke så mange Vintergække endnu i haven at jeg vil plukke af dem. Men sikke en drøm at kunne det!! Ren lykke :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 8. Kære Anette.

  Åh, jeg bliver helt blæverblød om hjertet over synet af de poetiske vintergækker i de smukke nøglehulsvaser. Selv har jeg en nøglehulsvase fra Anne Flohr (og Nana) i sart lyseblå. Men det er da helt klart en fejl, at jeg ikke også har en lysegrøn og hvid. Især den hvide er da helt vidunderlig til vintergækker.

  Jeg elsker også at plukke vintergækker ind. Både synet og duften gør mig helt beruset.

  Knus og ønsker om en rigtig dejlig weekend

  SvarSlet
 9. Hej Anette.De er bare så fine de små nøglehulsvaser...................og så med
  skønne vintergækker i.
  Her falder en let sne.............så ikke havearbejde i dag.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 10. Både vaser og vintergækker er skønne og flotte. Jeg er vild med vintergækker - mine ynglings blomster. Tror også at jeg skal have endnu flere af dem i haven. Lige nu er der så få at det ville være synd at plukke dem indenfor, så de får istedet lov til at stå ude og gøre sig flotte.
  God dag til dig kære Anette.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 11. Hvor ser det godt ud med vintergækkerne i disse skønne vaser. Selv er jeg ikke god til at tage buketter/blomster ind fra haven. Og vi har da ganske mange vintergækker. Jeg "nænner" simpelthen ikke at plukke dem. Sidste år fandt jeg en lille klat dobbelte vintergækker - og de blev straks spredt ud med en gæk i hvert hul. De må meget gerne foremere sig i stor stil. God weekend. Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Åh, det ser SÅ fint ud!
  Har selv en gammel (eller skulle jeg skrive antik...) vase med denne form, og med vintergækker i, plukket i den fjerneste del af haven) så er lykken gjort. Det er virkelig skønt at prioritere plukning af gækkerne de rette steder, og hvor meget mere lykke er det, at se resultatet af sidste års bersærkergang i diverse haver for at opgrave vintergækker til nedlægning af billedskønne drømme om blomstertæpper i min egen...
  Måtte lige et smut ind i Drømmegaven.dk og blev inspireret til at stille vaser på spejle, så får man jo hurtigt dobbelt op i mængde, og det skal man benytte sig af!
  -Jeg vidste det jo egentlig godt, for jeg har grene foran spejlet på væggen, men man kan ikke have alting i hovedet på en gang.
  Forresten, så går jeg "all in" på pynt og æstetik i karmene pt, og har fundet diverse frem fra gemmerne, sågar været i 'genbrug' for at supplere op, og det kan godt betale sig. Problemet er kun, at min 7-årlige pige også vil være med og 'stjæler' fra mine opstillinger med vaser, glas, stager og potter med forårsblomstrende løg til sine egne! Lillebror stjæler ikke, men jeg kan se han studerer de nye tiltag.
  Længe leve æstetikken
  Lene

  SvarSlet