Overnatning / Glamping

mandag den 5. maj 2014

Bolig og haveinspiration.

I morgen aften har jeg et arrangement med bolig og haveinspiration. Sådan et arrangement består af en tur rundt i haven, hvor jeg fortæller, og vi snakker om alt det der intresserer lige netop denne gruppe gæster.  Derefter ser gæsterne vores hus, som jeg  fortæller om, vi snakker om sengetæpper, hylder, knager, og hvad der ellers lige falder ind. Til slut får vi kaffe og kage. Sådanne arrangementer er til stor inspiration for gæsterne. Det er ofte personalegrupper, foreninger, eller en flok veninder, der bestiller sådan et arrangement. Der er god tid til hygge og snak om hvordan jeg gør det ene og det andet. Gæsterne er også vældig søde til at fortælle om deres haver og boliger. Så inspirationen går begge veje.


Til sådanne arrangementer skal græsset været slået, de største nullermænd indfanget og det værste støv jævnet. Og så skal der være masser af friske blomster i husets vaser. Allerhelst fra haven. 


Så her til aften har jeg fyldt 15 vaser, kander og krukker med friskplukkede blomster fra haven.


Velduftende og berusende liljekonvaller, pinseliljer og syrener. Desuden er der rhododendronblomster, og blå klokkeskillaer.


Så er der friske buketter til alle rum, lysthus, legehus og skurvogn. Er der ikke helt buketter nok, må jeg lave lidt flere i morgen når jeg har gjort rent :-)

Har du lyst at vide lidt mere om mine arrangementer med Bolig og haveinspiration i Fru Pedersens have, så se min hjemmeside HER

15 kommentarer:

 1. Så mange skønne buketter! Det lyder som nogle hyggelige arrangementer du laver :-) Jeg har også flere gange haft besøg af grupper der kommer for at se nogle af butikkens varer, og så har vi hygget og drukket te. Det er dejligt sådan at åbne sit hjem for nye mennesker! God fornøjelse i morgen!

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare hyggeligt :0)
  Rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
 3. Hej Fru P,
  Det var da en god idé med sådan et arrangement. Det er jo et rigtig feminint univers du bevæger dig i, og det er da lige noget for sådan en flok veninder :-)
  Super skønt og skønne blomster!
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nu jævnligt mænd med :-) Der er endda en forening med ene mænd, der har bestilt et besøg, men de har deres koner med :-)
   Selv om det er lidt feminint her, spørger mænd ofte ind til detaljer og byggetekniske ting og hvordan vi har lavet dette og hint :-) Jo jo har hørt om flere der skulle hjem og i gang med diverse projekter.

   Slet
 4. Det lyder som en fint og super hyggeligt arrangement. Det kommer til at se lækkert ud med alle de dejlige buketter.
  God fornøjelse.

  SvarSlet
 5. Du er da så iderig, kan se det bliver super hyggeligt med flotte farver i buketterne og snakken går nok livligt over en god kop kaffe senere......alt det bedste til dig ;-)

  SvarSlet
 6. Hvor er din "stakkels" mand forvist hen, når I hygger jer :-). Pjat, han har sikkert hans mande ting, hvor de går og sparker dæk ;-). Sikke smukke forårsbuketter, kan se at syren er langt hos dig, dejligt at se at du nænner at plukke, det er jeg ikke så god til på denne årstid, først senere hvor alt bugner. Håber at det bliver et rigtigt godt arrangement :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis han er hjemme laver han da kaffen :-)

   Slet
 7. Kære Anette.
  Rigtig god fornøjelse i aften. Du har garanteret også et yndigt hjem at vise frem.
  Ønsker dig en god dag med en masse regn.......bare ikke i aften:)
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, det er et forkert udtryk, når jeg skriver yndigt hjem, jeg mener SMUKT hjem. Dit gæsteværelse er nemlig eet, hvor mænd også føler sig hjemme og det tror jeg bestemt din mand gør i hele huset.
   Knus fra Eliane

   Slet
  2. Tak. Ja det gør han :-) Bare han har sin sofa og fjernsynet :-) Der slapper han som regel lige af inden sengetid.

   Slet
 8. Hej Anette Sikke en vidunderlig overflod af blomster! Ønsker dig alletiders arrangement.

  SvarSlet
 9. Skønt med en masse friske blomster - god fornøjelse med arrangementet!

  SvarSlet
 10. Rigtig god fornøjelse - det lyder super hyggeligt. Og liljeionvalder - er de kommet nu? De er bare fantastiske. Skønt for dig at du har mulighed for at fylde så mange vaser med blomster fra haven!!

  SvarSlet
 11. God aften til jer - det er altid hyggeligt med en flok damer (og mænd !!! ) når man har fælles interesse....

  SvarSlet