Bed & Breakfast

fredag den 27. december 2013

Nylavet fuglemad.



 
 
Det overskydende fedt fra julemiddagen, er blevet til den lækreste fuglemad. Det flydende fedt blev blandet med havregryn, og proppet i en fletklokke. Resten blev lagt ind i et af foderhusene. 
 
Vi har de sidste uger dagligt haft besøg af en flagspætte, den spiser nødder og solsikkekerner. Det er en flot fugl, som vi ikke har set så ofte førhen. Når man er ude, kan man ofte høre dens karakteristiske hakkende lyd, så ved man at den er på besøg.

4 kommentarer:

  1. Så håber vi fuglene er glade for den hjemmelavede mad, hos os er de ikke så begejstrede. De må være lidt kræsne her :)
    Knus Lisbeth

    SvarSlet
  2. så lurt Anette
    nydelige bilder også
    klem Eli:)

    SvarSlet
  3. Sikke en god ide! Er sikker på, at fuglene sætter stor pris på det. Så skønt med fugleliv. Mvh Tina

    SvarSlet
  4. Bliver da en smule misundelig over, at du allerede har besøg af flagspætten. Hos mig er den de seneste par år dukket op, når vinteren har været streng.

    SvarSlet