Bed & Breakfast

onsdag den 23. oktober 2013

Tidlig morgen i haven.
I går morges var jeg tidligt oppe og i haven inden solen stod op. Tændte lys i lanterne, gik rundt og ordnede forskellige ting. At opleve sådan en stille og mild efterårsmorgen vågne, er ganske dejligt og noget der gemmer sig i gode haveoplevelser.
Jeg elsker når jeg kan tage mig sammen til at stå så tidligt op, så jeg kan nå nogle timer i haven, inden jeg skal på arbejde, sidst på formiddagen.

10 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Det lyder virkelig også dejligt, og billederne du viser understreger det visuelt.
  God dag.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 2. Ja sådan en stille morgenstund er bare skøn, i dag regner det her, så det blev ikke til morgen, jeg kom ud at nyde det.
  Knus

  SvarSlet
 3. Wouw - jeg er meget imponeret af at du når haven inden job. (og så lyder det faktisk hyggeligt) :)

  SvarSlet
 4. Ville gerne prøve det en dag. Ejer nok desværre ikke det gen, der skulle drive mig ud af en lun seng og ud i det kolde mørke. Desværre. Respekt til dig!

  SvarSlet
 5. Der er ikke noget skønnere på denne årstid end levende lys i haven. Som altid ser det skønt ud hos dig. Jeg nyder også et par timer i haven inden arbejde da jeg også først skal afsted sidst på formiddagen. God dag

  SvarSlet
 6. Altså Anette, du overkommer meget, den dybeste respekt for det du når....ja som en anden læser skriver det må have været hygligt at gå rundt og mærke morgenen...selv har jeg gjort det for mange år siden - det var mit nattearbejde der gjorde jeg hørte fuglefløjt kl. 03.00 det glemmer jeg hellere aldrig...hav en dejlig dag..mh.Grethe

  SvarSlet
 7. Hej Anette

  Skønne stemningsbilleder, dem kan man kun blive virkelig glad ved at se.
  Du er en fantastisk person, jeg tror du er udstyret med en KÆMPE gaspatron, med den energi du ligger for dagen.
  Jeg tror at ikke at der er mange minutter i døgnet som du ikke får udnyttet på den ene eller anden måde i dit vidunderlige univers.
  Jeg beundre alle de fine ting du får rystet ud af ærmerne og det store pyntegen som du er udstyret med på alle måder.
  Det bliver spændende at se de fine paddehatte, du/I fik produceret i weekenden, hvem tænker lige på at kaste sig ud i sådan et projekt.
  Du er en ener på alle kreative måder, Annette.
  Rigtig god dag, Anette

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. Hej Anette.Det ser bare superhyggeligt ud med levende lys i morgentimerne.
  Dejligt at kan nå at nyde din have inden arbejdet kalder.God aften knus Jette

  SvarSlet
 9. Det lyder vel nok hyggeligt med lys i lanternerne mens du ordner. Der bliver dejlig stemningsfuldt i din have nu og jeg er sikker på at der er mange der vil nyde et besøg i julehaven. Ærgerligt at jeg bor så langt væk.

  SvarSlet
 10. Jeg siger også respekt til dig... men hvor må det være skønt... det kniber nok lidt for mig at ku nå i haven inden arbejde... møder kl 7 :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet