Overnatning / Glamping

onsdag den 17. oktober 2012

Velkommen i potteskuret

Velkommen indenfor i mit potteskur :-)  Det er her jeg bruger tiden, når der skal sås, prikles, plantes om, laves buketter og bindes kranse, samt hvad der ellers er mest behageligt at stå op til ved et bord. Her er alt samlet og indenfor rækkevidde. Her er altid tørvejr og der er som regel også læ. Når jeg står derude og arbejder i overskyet vejr, tænder jeg ofte nogle lys i lygterne, jeg elsker alt hva der giver en hyggelig stemning. Inden jeg fik mit potteskur stor jeg ved et gammelt vakkelvorn plastik havebord, og der var ikke ret meget plads. Det er en kæmpe fornøjelse nu, og jeg nyder det hver gang jeg laver noget.

6 kommentarer:

 1. Der er da for fedt, din drømmeskur - hov, det var hjertet, der løb af med mig, jeg mener potteskur. Må straks vise det til min mand!

  Og tak for din hilsen på HAVEFOLKET: Det er hyggeligt at ses forskellige steder her i blogland, synes du ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er rigtig hyggeligt, jeg er jo ny, så jeg skal lige lære hvordan det hele virker :-). Det med drømme har jeg også et sted til :-) soveskuret. Der er et tidligere indlæg derfra. Det kan varmt anbefales med skure og overdækkede terrasser, med den danske sommer, men vi bruger alle stederne med tag hele året rundt.

   Slet
 2. Hej Annette,
  Sikke en skønt sted du har - potteskuret.
  Der er mulighed for at være kreativ i al slags vejr og med meget lige ved hånden. Der ser godt ud med græskar i zinkbaljen.
  Vil gerne følge din blog.
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Tak Anne, jeg er så glad for græskar og dyrker dem selv. De er så gode at pynte med. Dejligt at du har lyst til at følge min blog.

  SvarSlet
 4. Jeg er da heldigvis slet ikke misundelig ;o), for hold da helt op, hvor er dit potteskur fantastisk ;o)

  SvarSlet
 5. Skønt sted at stå og være kreativ! Det ser dælme godt ud! Skønne små udstillinger, så du undervejs kan blive inspireret.

  SvarSlet