Bed & Breakfast

mandag den 24. november 2014

Hvid gløgg over bål.

Her kommer opskriften på den hvide gløgg vi lavede over bål, i november måneds havetv. Gløggen kan selvfølgelig også laves inde på komfuret.

Hvid gløgg.
1fl. hvidvin
saften af 1 citron
2,5 dl. koncentreret hyldeblomstsaft
 
Krydderpose
1 flækket vaniliestang
2 stykker hel kanel
2 spsk hele nelliker
1 stk tørret ingefær
 
 
Fyld
10 stjerneanis
100g lyse rosiner
100g pinjekerner
 

Varm gløggblandingen langsomt op sammen med krydderiposen, må ikke koge.




Der er ikke noget bedre end at sidde ude og nydes et krus varmt gløgg på en kølig vinterdag.

Udsendelsen som vi lavede gløggen i, kan ses HER

5 kommentarer:

  1. Uhm - elsker bare hvid gløgg, den er let og lækker!

    SvarSlet
  2. Hvor lyder den lækker:P og endelig fik jeg set den lange del af udsendelsen, og det var som altid en stor fornøjelse at kigge med! 1000 tak for at dele linkene, som har lagt og ventet under favoritter siden fredag morgen:-)

    SvarSlet
  3. Det er så dejligt at du laver så meget som muligt udendørs. Det er også det, jeg bedst trives med. Synes huse er en opreklameret størrelse. Drivhus undtaget selvfølgelig!
    Hilsen Lene

    SvarSlet
  4. Känner doften ända hit! Glögg är gott!

    /Jenny

    SvarSlet
  5. Tak for opskrift! Jeg foretrækker hvid gløgg fremfor rød, men plejer at lave den med æblemost. Nu skal jeg da prøve hyldeblomst :-)

    SvarSlet