Hvid gløgg.
1fl. hvidvin
saften af 1 citron
2,5 dl. koncentreret hyldeblomstsaft
Krydderpose
1 flækket vaniliestang
2 stykker hel kanel
2 spsk hele nelliker
1 stk tørret ingefær
Fyld
10 stjerneanis
100g lyse rosiner
100g pinjekerner
Varm gløggblandingen langsomt op sammen med krydderiposen, må ikke
koge.
Der er ikke noget bedre end at sidde ude og nydes et krus varmt gløgg på en kølig vinterdag.
Udsendelsen som vi lavede gløggen i, kan ses HER
Uhm - elsker bare hvid gløgg, den er let og lækker!
SvarSletHvor lyder den lækker:P og endelig fik jeg set den lange del af udsendelsen, og det var som altid en stor fornøjelse at kigge med! 1000 tak for at dele linkene, som har lagt og ventet under favoritter siden fredag morgen:-)
SvarSletDet er så dejligt at du laver så meget som muligt udendørs. Det er også det, jeg bedst trives med. Synes huse er en opreklameret størrelse. Drivhus undtaget selvfølgelig!
SvarSletHilsen Lene
Känner doften ända hit! Glögg är gott!
SvarSlet/Jenny
Tak for opskrift! Jeg foretrækker hvid gløgg fremfor rød, men plejer at lave den med æblemost. Nu skal jeg da prøve hyldeblomst :-)
SvarSlet