Bed & Breakfast

fredag den 19. december 2014

Nybagt leverpostej.

Uhm her dufter af nybagt leverpostej i hele huset. Herligt med tid til at lave nogle ting jeg ellers ikke lige får gjort.

Klar til at komme i fryseren. Så kan de blive lunet efterhånden som de skal op og spises.


Min mors opskrift på leverpostej.

600 g lever
200 g spæk
200 g hakket svinekød
200g kogte kolde kartofler
1 løg
Alt hakkes og blandes, og deri røres
1 æg
2 tsk peber
2 tsk salt
2½ dl sødmælk
½dl fløde
2 spsk mel

Hældes i forme og bages i ca 1 time ved 200 grader
Leverpostejerne kan også fryses rå, og så bages efterhånden som de skal bruges.

5 kommentarer:

  1. Uhm... det ser skønt ud, bliver helt sulten.Den opskrift skal afprøves. :)
    Kh. Margrethe.

    SvarSlet
  2. Mums - jeg skal da også prøve den opskrift :-)

    SvarSlet
  3. Den er meget som min, men kartoflerne er en ny ting. Det vil jeg fluks prøve. Kartofler er gode til at give struktur, og de holder på fugten. De kan også i høj grad erstatte fløde i græskarsuppe. I det hele taget en god lille knold :-)
    Kh/Karen

    SvarSlet
  4. Hvor ser det godt ud, og opskriften lyder utrolig god(det er kartoflerne i stedet for melet, skønt), den må jeg bogmærke, og så se om jeg får gjort noget ved det;-)
    Ha en rigtig god weekend

    SvarSlet